Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się wyników matury

Polecane posty

Gość gość

Bardzo. Zawsze miałam średnią powyżej 4,5 ale boje się jak cholera. Dosłownie sram po gaciach..... Boję się, że jeden punkt zniszczy mi przyszłość..... Dobrze się uczyłam, ciężko pracowałam na to ale co z tego jak matura w tym roku była trudna? W dodatku czy z maturą czy bez g***o w tym kraju mogę osiągnąć.... zastanawiam się nad pielęgniarstwem lub farmacją. Za kucie przez 6 lat (teraz licencjat to nawet kobity po 60 lat pomostowo robią ) dostanę 2000zł na rękę. I potem kredyt na 30 lat .... A praca potem może i ciekawa (kierunki medyczne są moją pasją) ale pacjenci cebulactwo i chamidło.... w 80% tak jest i nikt nie powie że nie.

masz rację z pracą za 2 tys., bo nawet po farmie dziś taka płaca. ale ciekawa praca? co ciekawego jest w staniu na kasie w aptece lub w niańczeniu pacjentów?

Ja znam już częściowo wyniki swojej matury J. polski - 44% J. polski ustny - 75% J. angielski ustny - 30% Ale nie mam pewności do matematyki i angielskiego pisemnego, liczę po 30% a potem idę na studia aktorskie czy tam reżyserskie.

Gość gość
Słabo. Ja z polaka 60% (ustny) angielski 90% (ustny) Ale pisemnego polskiego i matmy boję się jak ognia.....do tego chemia, która w tym roku była super trudna. Biologia też...

Gość gość
Zawsze rozwalali mnie tacy pewni siebie. Ja lepiej ucząca i ogarnająca temat boję się że nie zdam, a ci co 2= na świadectwie są PEWNI studiowania. Świat schodzi na psy......

Gość gość
Tak czy tak byłam niezadowolona z siebie po maturze. Wiedziałam tyle rzeczy ale materiał wybrany nie pozwolił mi się popisać. Strasznie mi wstyd za wynik z chemii już teraz.