Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozwoliłem kobiecie zrobić loda na 5 spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

i teraz wszyscy uważają że jestem świnią że na to pozwoliłem, o co chodzi, w czym problem...

Gość gość
jak ona chciała tz ze ona jest nic nie warta

Gość gość
I czemu marudzisz? Powinieneś się cieszyć, chyba że jesteś pedałem :D

Gość gość
serio też tak myślicie że jeżeli dziewczyna tak szybko zabiera się do łóżka to jest nic nie warta? niestety ale mi tym ekscesem związek od razu wybiła z głowy bo skąd mam wiedzieć ilu i ilu jeszcze w miedzyczasie zrobi... seks seksem ale zwiazek to co innego

Gość gość
Na 5 spotkaniu to i tak późno. Ja zazwyczaj uprawiałem seks z dziewczynami z którymi się spotykałem już na drugiej randce i nie uważałem ich za jakieś gorsze albo łatwe... Jeśli mamy się ku sobie to dlaczego mielibyśmy się powstrzymywać? Czy wyczekiwanie z seksem przez "magiczną" ilość czasu coś zmieni? :D

Gość gość
niestety ja nie potrafię podrywać dziewczyna z automatu, u mnie to dość mozolnie się ciągnie

Gość gość
gość dziś Na 5 spotkaniu to i tak późno. Ja zazwyczaj uprawiałem seks z dziewczynami z którymi się spotykałem już na drugiej randce i nie uważałem ich za jakieś gorsze albo łatwe... Jeśli mamy się ku sobie to dlaczego mielibyśmy się powstrzymywać? Czy wyczekiwanie z seksem przez "magiczną" ilość czasu coś zmieni? To prowo durnego prawika. Normalni faceci mają takie samo zdanie jak Ty 🖐️