Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się że stracę pracę, masakra

Polecane posty

Gość gość

umowa kończy mi się z ostatnim dniem sierpnia. Ale już od lipca mam urlop aż do końca sierpnia. Do tej pory nie wiem czy od września mogę wrócić do pracy, Dyr mówi że jeszcze nie wie, a ja się boje

Gość gość
czym sie zajmujesz ?

Gość gość
jestem nauczycielem

zmartwie cie, ale sadze ze dyrektor wysyla cie na dlugi urlop, bo nie zamierza przedluzac umowy.

Gość gość
kazdy u nas ma taki urlop

Gość gość
no dziwne, bardzo mnie to dziwi,że mówi ,, jeszcze nie wiem" dlatego obawiam się najgorszego

Gość towarzyszderektor
jesteś zbyt droga w utrzymaniu, a zbyt słaba to won!. chyba , że jesteś lepsza i tania no to się zobaczy

Porozmawiaj i powiedz, ze chcialabys zeby okreslil sie powiedzmy do konca lipca, bo chcialabys zaczac szukac ewentualnej nowej pracy.

Gość gość
nie wiem jak mam iść na urlop ze świadomością że we wrześniu mogę już nie mieć do czego wracać...

Gość gość
rozumiem cie ja po 8 latach od wrzesnia mam umowe na czas nieokreslony, dostane pol etatu ale to raczej wystarczy....korki itp idz smialo i powiedz ze chcesz wiedziec-zrob smutnainę... swoja droga niepowazny ten dyrektor, zgaduj-zgadula,moze syn/corka kolezanki bedzie szukac pracy i o tym wie. W dupie z nimi! jestes nauczycielem, przezylas w szkole wiec sie nadajesz-miej poczucie wlasnej wartosci...

Gość gość
no ale byłam, pytałam, dostałam informację - jeszcze nie wiem czy cię zatrudnię. No to co to ma oznaczać, czy nie chce mi powiedzieć wprost że to koniec czy może na coś jeszcze czeka i naprawdę nie wie, nie wiem jak to rozumieć