Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_20

Czy ktoś się może orientuje?

Polecane posty

Gość gość_20

Morze masz w swoim towarzystwie kogoś takiego kto wiedziałby jak to jest na zajęciach zaocznych w szkole policealnej? Czy w tej grupie (zaocznej) są też praktyki,czy uczą tylko teorii?

ja skonczylam szkole policealna. zajecia sa normalnie, jak w liceum czy na cwiczeniach na uczelni. Kto sie chce czegos nauczyc, to sie nauczy. Praktyki sa, ale wiadomo ze kazdy (no, wiekszosc) zalatwia sobie gdzies po znajomosci podbicie dzienniczka. Jesli myslisz o kontynuacji nauki, nie trac czasu na policealna, idz na studia.

Gość gość_20
Nie moge iśc na studia,bo nie podeszłam do matury.

to rzeczywiscie idz do policealnej, poszukaj jakiejs gdzie okres nauki trwa tylko rok, a miedzyczasie ucz sie do matury.

Gość gość_20
Na razie mam średnie,bo poszłam do liceum zaocznego i jak już wiesz nie podeszłam do matury. Nie mam pieniędzy na korepetycje jeśli chodzi o matmę,zaś z polskiego denerwuja mnie te mity,opowiadania,wiersze i to wszystko jest porypane jednym słowem,jedynie z czego mogłabym byc zadowolona to angielski. A w szkole w której rzekomo mieli mnie czegoś nauczyc,nie nauczyli niczego chodź potem sama próbowałam zdziałac cos z internetu,jak widzisz lipa. A jeśli chodzi o policealną to wybrałabym się na technikum kosmetyczne.