Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie brzydka i gruba...nie chcę mi się żyć :(

Polecane posty

Gość gość
Ale co z tego jak maja twarze tragiczne?Grubaski to paszczury wszystkie,chyba że wypijesz kilka piw.

Gość gość
Nie zyjcie złudzeniami grubaski podajace sie za facetów,szczupla laseczka z kraglosciami i tak jest lepsza od was.

Gość gość
Czy ty masz jakieś nieprzyjemne doświadczenia z puszystymi? Facet rzucił cię dla takiej? Jeszcze raz zaznaczam, 99% kobiet bez makijażu jest nazwijmy to przeciętna z urody i nie ważne czy gruba czy szczupła, poza sam wygląd twarzy to nie wszystko, już większe znaczenie mają oczy, bo to od nich zależy czy kogoś polubimy czy nie.

Gość gość
"szczupla laseczka z kraglosciami" x szczupła laska z krągłościami, nie jest szczupła... co najwyżej normalnej budowy ciała.

Gość gość
W mojej rodzinie nienawidza grubasów,wystarczy ze troche przytyłam i juz mi dokuczali.Nienawidze grubasek,akurat faceci z nadwaga sa mi obojetni nawet niektórych lubie bo maja fajne charaktery.

Gość gość
To powinnaś nienawidzić swoją rodzinkę, ze jest taka płytka ;) Widzisz, facetów grubszych nawet lubisz, bo mają fajne charaktery i o to się tu rozchodzi, to że ktoś jest grubszy czy chudszy tak naprawdę nie ma znaczenia, bo są ważniejsze cechy niż wygląd. Żaden facet nie poszedłby do łóżka z grubą i wredną kobietą, ale jak będzie miła i sympatyczna, to dlaczego nie... oczywiście mówię tu o tych "puszystych", bo z kobietą która waży ze 120-150kg też bym nie chciał wylądować w łóżku ;)

Gość gość
Ale czemu grubsze maja sie komuś podobac za sam wyglad?Przeczytaj sobie co Ci fetyszysci wypisuja.

Gość gość
Dlaczego od razu fetyszyści? To ze ktoś czasem chce odmiany, to nie jest fetysz. Ludzie robią różne rzeczy z ciekawości, ja miałem raz przyjemność, kochać się z kobietą puszystą i miło to wspominam, w sumie to tylko z jedną szczupłą dziewczyną było mi tak dobrze w łóżku jak z nią.

Gość gość
Tobie by nawet z kozą było dobrze:O

Gość gość
A co próbowałeś i polecasz? Tylko że w moim mieście nie ma kóz, więc może podaj adres swojej, to jak będę przejazdem to wpadnę skoro tak zachwalasz.

Gość gość
Przeciez faceci bzykaja grube bo nie moga miec szczupłych i to wszystko.Albo maja chwile słabosci mam na mysli alkohol albo robia to z eksperymentu.Grube lochy do gazu.

Gość gość
Faceci lubia szczupłe z długimi nogami tluste lachony trolle ******.

Gość gość
Już gimbusy po rozdaniu świadectw? Za moich czasów, to po wizycie w szkole szło się na piwo z kumplami, no ale wy teraz macie fb, nk i fora.

Gość gość
Nie trzeba byc gimbuzem normalni faceci ida z grubymi do łózka z braku laku.

Gość gość
gimbuzem :):):)

Gość gość
Faceci ida z takimi do łózka tylko dla eksperymentu,albo z braku laku.A w tym pierwszym przypadku sprubuja jak to jest z gruba a potem już jak zaspokoja ciekawosc to maja gdzies takie lochy

Gość gość
Aj tam co wy opowiadacie. Mnie rzucil facet dla grubej, brzydkiej i w dodatku niezbyt madrej. Cos w niej zobaczyl, wiec chyba mozna

Gość gość
Faceci ida z takimi do łózka tylko dla eksperymentu,albo z braku laku.A w tym pierwszym przypadku sprubuja jak to jest z gruba a potem już jak zaspokoja ciekawosc to maja gdzies takie lochy vvv dzięki,no to mam noc z głowy

Gość gość
Czemu masz noc z głowy?

Gość gość
bo byłam w takiej sytuacji :(,i w sumie tak zostałam potraktowana :( i tylko mam nadzieję,że intuicja mnie nie zawiodła,bo to dobry człowiek,,,,tylko niedojrzały i chciał mi pewnie "pojechać" za moją złośliwość nie wolno się bawić ludźmi i ich uczuciami,bo nie każdy ma "charakter" by sobie z tym poradzić facet musi pojąć ,ze kobieta z tuszą,ma już swoje kompleksy,i nawet jak tego nie widać to one są,a udowadnianie jej dodatkowo,że na nic więcej nie zasługuje ..jest nieludzkie.

Gość gość
Niestety ale faceci tacy sa traktują kobiety przy tuszy jak zabawki na jeden raz.I czasami nie tylko przy tuszy,ale z grubaskami to zawsze robia to dla eksperymentu potem wracaja do normalnych poprzeczek

Gość gość
Chcesz zeby Cie nie traktowali jak wór na sperme to schudnij,faceci i tak sie poświecaja idac do łózka z grubaskami.

Gość gość
po prostu trzeba odpowiednio traktować takie półmózgi co tylko potrafią produkowac spermę jak zauważyłaś/eś strzał między oczy,i paszoł won ,,proste.

Gość gość
Dieta i operacje plastyczne. Lub zakon.