Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ostatni niedziel

Jestem przegrańcem

Polecane posty

Gość to ostatni niedziel

Kim jestem? Jestem przegrańcem! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Będę się poddawać bez walki przeciwko przeciwnościami losu! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Co zrobie gdy upadne? Będzę biadolił! Nie podniosę się! Będę leżeć w miejscu! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Wszyscy dookoła będą się śmiać z mnie i mówili że jestem bezwartościowy! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Porażka i ucieczka to moje w słownictwo! Kim jestem? Jestem przegrańcem! Kim jestem? Jesteś przegrańcem! Zabraknie ci sił w użyciu! Nie będziesz walczył o nic! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Zawiedziesz swoich braci i sióstr i ... Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! ... Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! ... będę ostatni! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Kim jesteś? Jesteś przegrańcem! Kim jesteś? Jestem przegrańcem! Kim jestem? Jestem przegrańcem! NIe dam rady! Nie dobiegne do tej mety i umrę marnie! Amen!

Gość gość
Dlaczego???