Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zerojedynka

Kobiece spojrzenie

Polecane posty

no nie wiem ja tam wole jak wypina sie tyłeczek a nie plecy . Ale garbuski tez mogą byc seksy :D

są i to bardzo :D krągłe i beztroskie a jednak moją coś czego inne nie mają i mieć nie będą - zwyczajną niezwykłość - taką swojską i cudownie bliską jestem sentymentalna

ja też kiedys chciałem garbuska:D fajne że ma tyle miejsca nad głową . Jednak minus za szerokosć . Ale tak . Zgadzam sie że porsche dla adolfa zrobił cos niezwykłego ;) zreszta 911 to nic innego jak wariacja garbuska :D

byłem grzeszny psze pani. teraz grzeszę tylko kiedy moja maja dobiera sie do żądełka :D :D no nie tylko ale zawsze z mają :D

o cholera:O myślałem, że mówimy o moim wpisie gdzie ferdynand porsche skonstruoował na polecenie adolfa Hitlera garbuska:O aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobłądziłem :O znowu:D

wiesz Rycerzu trzeba iść do przodu i nie odwracać się za siebie czasem udaje się złapać coś ulotnego a czasem trzeba zawalczyć

Trzymam za Ciebie kciuki - nie wirtualnie :) Mocno :) Było mi miło z Tobą popisać Dobrej nocy Rycerzu

dobranoc:) dzieki za kciuki i wiedz że moje tez sa zacisniete gdy pomyslę o Tobie :D

Gość gość
miło poczytać sucharka..., a właściwie to było raptem rok temu..., można? tyle się zmieniło... i komu to przeszkadzało? 01...zaglądaj częściej...:)

Gość jeszczestarszygość
Czy raz na miesiąc to jest częściej?

Gość gość
Witaj:) Coś mi resztę posta zeżarło:( "Czy raz na miesiąc to jest częściej?