Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trwałe prostowanie włosów

Polecane posty

Gość gość

czy któraś wykonywała ten zabieg u fryzjera? mam "fale" a chciałabym mieć proste i nie męczyć się z prostowaniem w domu. jak efekty? ile czasu się utrzymują proste włosy? co jest jak deszcz pada?

Gość gość
Miałam ten zabieg i wyrzuciłam kupę pieniędzy w błoto.Moje wlosy owszem trochę mniej sie puszyly i falowaly ale efekt był mizerny,dodatkowo moje wlosy nie najlepiej to wszystko zniosły i zrobiły sie suche.Kazdy ma inne wlosy wiec u ciebie moze byc inaczej.Ja miałam zabieg keratynowy a moj znajomy miał zabieg bardziej chemiczny(nie pamietam nazwy) i tez był niezadowolony bo odrosty mu sie kręciły i wlosy były zniszczone.Teraz jest moda na falowane,zwariowane,nieułozone:)wiec trzeba korzystać.

Gość gość
Dodam ,ze moje wlosy źle reagują na wprowadzanie substancji odźywczych za pomocą prostownicy.Teraz jestem po dwóch zabiegach otwierania łuski włosa i regeneracji zniszczonej części włosa i jest dobry efekt.Wlosy sa prostsze.Jednak wszystko starcza na jakiś czas.

Gość maryane
Nie zgodzę się z opiniami, że to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto. Ja swój zabieg wykonywałam w VICI HAIR w Krakowie, miałam do dyspozycji panią Martynę - doświadczoną blondynkę, która wiedziała, jak się zabrać do wszystkiego.