Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa ma obsesję na punkcie urody 3miesięcznej wnusi POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witajcie czytelniczki. Wiem że są tu fajne, młode dziewczyny, któe może pozwolą mi dotrzec do mojej synowej. Nie chce sie wtraca, narzucac swojego zdania, dlatego licze, ze pomożecie mi załatwic sprawe delikatnie. Moja synowa ma 25 lat. Jest bardzo piękną dziewczyna, z dobrym sercem. Syn za nią szaleje. Ja też ją kocham. Synowa zawsze miała bzika na punkcie wyglądu, ale ja to nawet podziwiałam, czesto prosiłam o porade, przy wyborze kremu,sukienki, fryzury. 3 miesiące temu urodziła się wnuczka. Synowa bardzo dbała o siebie w ciązy, dziecko urodziło się zdrowiutkie, duże. Jest jedno ale... Synowa szaleje na punkcie wyglądu wnuczki . Non-stop mówi o jej wyglądzie. To nie wszystko. Synowa ubzdurałą sobie, że wnuczka ma mało włosów, robi masaże szczoteczką, żeby pobudzic cebulki? przeczesuje brwi i rzęsy małej szczoteczką od tuszu do rzęs (ale bez kosmetyku, taką starą). Ciągle panikuje, że np. mała odziedziczy nos po moim synu!!! Albo będzie miała odstające uszy. Ostatnio naczytała się o genetyce i ciągle pyta mnie np. o rozmiar piersi, obsesyjnie ogląda moje zdjęcia z młodości. Mój syn tylko sie z tego śmieje, ale ja sie obawiam, że ona wpędzi wnuczke w kompleksy w przyszłości.

Gość gość
zatrudniła nawet wisarzystkę do małej , przed wyjściem na spacer 2 godziny ta wisarzystka maluje i pudruje małą

Gość gość
Twój syn wyszedł za pustą pannicę, której bogiem jest fizyczna atrakcyjność. Pogratulować.

Gość gość
widać ta synowa nie ma nic innego na głowie jak czytanie kolorowych gazetek o kosmetykach i urodzie i jej odbija współczuje temu dzieciątku że ma taką matke

Gość gość
I bardzo dobrze, o urodę trzeba dbać od najmłodszych lat...

Gość gość
To o wizażyście to oczywiscie podszyw. Synowa właśnie zawsze była bardzo zadbana, ale nie typowa głupia paniusia. SKończyła studia na politechnice, itd. Największa obsesje ma, że córka wda sie w mojego syna- syn ma duży nos, zakola:)...I ona dopatruje sie tego u wnuczki!

Gość gość
Spokojnie, przejdzie jej:) A to, że o siebie dba to bardzo dobrze. Myślę, że możesz nad tym czuwac a jeśli zobaczysz, że ewidentnie przesadza to jakoś z nią dyplomatycznie i poważnie porozmawiac. Myślę, że ani córka ani syn ani Ty nie chcecie wpędzic małej w kompleksy a młoda mamusia ma bizka na punkcie córki co jest normalne i słodkie;)

Gość gość
To że skończyła studia na politechnice nie znaczy, że nie jest głupia. Jak ktoś ma takiego pierdolca na punkcie wyglądu to nie może być mądry.

Gość gość
No i jest głupia, bo nawet jak córka odziedziczy te 2 cechy to ratunku na to nie ma, geny. Na nos jeszcze tak, operacja, ale na łysienie? Pozamiatane. Jak się chce ładne dziecko to się wybiera partnera dobrego genetycznie, ale pewnie jej czegoś zabrakło :(

Gość gość
Byle jej na jakies wybory małej miss nie posyłała w przyszłości :) Trudno cos doradzić - synowa ma obsesję i tego żadnym delikatnym działaniem nie zwalczysz. Póki tylko móiw czy się martwi a dziecku żandej krzywdy nie robi to chyba wystarczy obserwować i mieć nadzieje że samo przejdzie.

Gość gość
A dlaczego ma nie posyłać? Za dużo się hoduje ładnych, ale za skromnych.