Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampomaludosc

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość mampomaludosc

jestem z facetem od miesiaca czasu. ostatnio mam jednak troche preblemow w zyciu jak wyprowadzka z mieszkania, zastoj w pracy etc. jednak z tego co mi sie wydaje to to ze moj facet jest ze mna tylko dla seksu. w pewnym momencie stracilam prace, a po oddaniu ostatnich pieniedzy na czynsz zostalam bez grosza o czym mial swiadomosc. w momentach gdy pisalam mu ze jestem glodna lub podczas weekendu czy ma ochote jechac ze mna cos zjesc ten wykrecal sie tym ze albo nie ma czasu albo jest w pracy. w momencie w ktorym uswiadomilam w tym jego kolege a ten mu zwrocil uwage ze zostawia swoja dziewczyne bez kawalka chleba, byla poprawa. ale nie na dlugo, poniewaz jak w ostatni weekend dostalam dziesiec euro, tak do dzisiaj mnie o nic wiecej nie pytal. inna sytuacja to taka ze mialam problem z mieszkaniem, obiecal mi pomoc w znalezieniu drugiego ale na obietnicach sie skonczylo. w momencie w ktorym byl w pracy i zadzwonilam do niego z pytaniem czy ma tabletki przeciwbolowe bo mam straszny bol brzucha, powiedzial ze zobaczy ale i od razu odeslal mnie do kolezanki. gdy potem mialam wielki problem i chcialam do niego zadzwonic by spytac czy moglby ze mna po pracy porozmawiac, zamiast dac dojsc mi do slowa dostalam na wstepnie ochrzan bo dzwonie poniewaz zapytalam czy jeszcze pracuje. napisalam mu potem w smsie o co mi chodzi, potem probowalam sie raz dodzwonic zostawiajac mu wiadomosc na skrzynce by do mnie oddzwonil jednak do tej pory nie mam od niego odzewu. z dzisiejsza przeprowadzka tez mi nie pomogl, zamiast jego do pomocy mialam kolezanke, jej faceta oraz co mi zrobilo mila niespodzianke - KUZYNA mojego faceta. nie wiem jak mam sie zachowywac albo co robic by zwrocic jego uwage na to ze zle sie zachowuje i w momencie gdy potrzebuje jego pomocy ten odwraca glowe. gdy mowie mu ze cos takiego lub takiego sie stalo tez mi mowi ze musze sama myslec za wczasu. nie wiem co mam robic. prosze o jakies podpowiedzi.

Gość gość
prosze, pomozcie mi.

Gość gość
Sama sobie jesteś winna, miesiąc jesteś z facetem i mu dajesz pomimo ze cię traktuje jak darmowy automat do seksu i nic poza tym... Nie dziwne że cię tak traktuje, zachowujesz się jak odmóżdżona krówka na łące a nie człowiek :-O

Gość gość
...do czego on ci w ogóle jest potrzebny, taki ciul, aż taką jesteś desperatką, czy aż tak cię swędzi? :P

Gość gość
"nie wiem jak mam sie zachowywac albo co robic by zwrocic jego uwage na to ze zle sie zachowuje i w momencie gdy potrzebuje jego pomocy ten odwraca glowe" ja pier/do/lę, nie wierzę, babo zostaw złamasa a nie uwagę mu zwracaj, jakaś upośledzona jesteś? 😠 Znajdź sobie normalnego faceta, musiałabyś być skończoną ofiarą żeby trafić na gorszego ciula od tego ;-)

Gość gość
No chyba że nie jesteś bez winy, przyłapał cię na zdradzie albo innej podłości i teraz masz na co zasłużyłaś :P

Gość gość
Może temu KUZYNOWI trzasnęłaś pałkę w podzience i twój królewicz wie? :P

Gość gość
Jesteś dla niego nikim :P Zauważ to i w końcu go zostaw :P On ma Ciebie w d***e :P Miej trochę godności i zostaw go pierwsza :P Nie czekaj aż on to zrobi :P Nie dawaj mu tej satysfakcji :P Szanuj się dziewczyno i nie błagaj go o miłość :P Bo to egoistyczny d**ek :P

Gość Luska 1234
Jestes z facetem miesiac a zachowujesz sie jak byscie bylo 10 lat po slubie.. Pokazujesz ze jestes totalnie nieporadna, zagubiona i nie umiejaca sobie poradzic. W zycie bym nie pokazala facetowi po z ktorym sie spotykam kilka tyg ze mam takie problemy i jeszcze oczakiwala od niego kasy na jedzenie wciagajac w to jego kumpla. Jak sobie radzilas bez niego ? Nagle w ciagu 4 tyg te wszystkie problemy na ciebie spadly ? Badz samodzielna a nie oczekuj od faceta z ktorym dop co sie zwiazalas ze naprawi ci zycie..

Gość gość
Luska 1234 ty przy przeprowadzce nie poprosiłabyś o pomoc faceta któremu du/py dajesz tylko do obcego zadzwoniła?

Gość Luska 1234
Po pierwsze po miesiacu nie dawala bym d**y facetowi Po drugie jasne ze o pomoc w przeprowadzce bym zapytala i troche zle pomydlala jesli by odmowil- ale w zyciu nie oczekiwalabym kasy od niego i jeszcze gadala jego kolegom ze on nie daje .. Dzwonienie o tabletke przeciwbolowa itp, to jest zalosne, faceci nie lubia takich marudzacych nieporadnych kobiet, zwlaszcza ze to dopiero 4 tyg znajomosci...

Gość gość
Prawda jest taka, ze nawet jakbym byla z nim tydzien to on powinien wiedziec co sie dzieje waznego w moim zyciu. Sprawa tabletki jest np taka ze nie moge sobie jej isc i kupic skoro nie mam pieniedzy by kupic glupia bulke, o czym on doskonale wie.

Gość gość
Ja go nie prosze tez zeby codziennie wyskakiwal mi z wyplaty, ale chcialabym zainteresowania od niego czy w tym naprawde trudnym okresie zjadlam chociaz w ciagu dnia jakas kanapke. Normalny facet zaczynaja chyba zwiazek z kims nie zostawilby nawet po kilku dniach swojej kobiety bez chleba wiedzac ze jednego dnia stracila doslownie wszystko.

Gość gość
Nie odpowiedziałaś do czego on ci potrzebny? :P

Gość gość
chcialabym z nim stworzyc normalny zwiazek. na poczatku sie idealnie nadawal, ale teraz.. jakby mu odbilo.