Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet Potraktował mnie jak śmiecia:(

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy w planach się kochać. Cały dzień o tym mówiliśmy, że na wieczór coś zrobimy. Później Wyszła mała sprzeczka. Przyjechał po mnie i poj. Do niego. Powiedziałam, że nie mam ochoty na seks. Ale skusilam sie. Pragnął bym mu zrobiła dobrze ustami. I doszedł. A miał we mnie wejść.. Czekałam na to. Stwierdził, że nie ma ochoty.. Chciał tylko oral. Zapytał olewajaco czy ma mi też zrobić. Ja burknelam, że nie musi sie wysilać i zmuszać bo bez prawdziwych chęci to nie chce. A on, że mam sobie iść do innego, co mi dobrze zrobi Obrócil sie .. Nie chciał mnie nawet przytulić do spania. Powiedział dużo przykrych słów. Dodam, że nie mieszkamy razem. Byłam u niego na noc. Ubrałam sie i wyszłam z płaczem. Wykorzystał mnie i poniżył. Czuje sie niewarta nic. Też tak mieliście? Jaki normalny facet tak sie zachowuje? Mam dość traktowania mnie jak zabawki. Zapytałam. To nie jestem ci potrzebna do spania tylko do robienia dobrze? Kurwa . . . Brak słów.

Gość gość
Sama sobie tak pozwoliłaś.

Gość gość
sama sobie wybrałaś takiego egoistycznego chama, więc o co ci teraz chodzi, głupia ci/po?? znajdź sobie porządnego faceta i przestań jęczeć :o

Gość gość
Skąd ten wniosek

Gość gość
To fakt.

Gość gość
W życiu nie pojechałabym po kłótni z facetem na seks z nim.

Gość gość
smieciem jest sie wowczas ....gdy sie na to pozwala :) wyciagnij wnioski i skoncz z wlazeniem w dupskooo swojemu gachowi !

Gość gość
Nie Pojechalam na seks tylko przytulić sie i zasnąć

Gość gość
robisz problemy jak to większość kobiet, ale faceta też masz nieciekawego

Gość gość
nie pojechałaś na seks, ale gałe mu opier/doliłaś, no fajnie :D

Gość gość
właśnie, cały dzień rozmawialiście o tym, że chciecie się kochać, ty przyjeżdżasz do niego i nagle nie masz ochoty, potem robisz mu laskę (nie łaskę) ale nadal nie masz ochoty na seks a chcesz żeby w ciebie wszedł. NIe rozumiem

Gość gość
Pewnie jutro ziomeczek przeprosi i autorka poleci zrobić mu dobrze, on też zrobi jej dobrze bo akurat będzie miał na to ochotę i wszyscy będą szczęśliwi.