Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćeros30

Mam cipke wariatke.Przechodze stadium Szal Macicy.

Polecane posty

Gość gośćeros30

Mowia ze po 30 sce u kobiet znacznie wzrasta potrzeba seksualba. I zaczynam w to wierzyc ! Coraz czesciej wlasciwie bieustannie mysle o sexie, a co w tym najgorsze to ze maz pracuje w delegacji. Chyba jestem nienormalna erotomanka ;)

Gość gość
Jak mówią, że to normalne, to czemu mówisz, że nienormalną? Nie martw się, mąż chętnie weźmie urlop jak coś się w nim z młodości zachowało. Chyba, że planujesz skok w bok. Zapewniam Cię, że paniczy 18-28 lat będziesz mieć chętnych do pomocy na pęczki.

Gość Wifehunter
To może chciałabyś, żeby przeleciał Cię inny facet? Uwielbiam puszczalskie mężatki :)

Gość gośćeros30
...jak cos sie w nim z mlodosci zachowalo... hehehe tez ma 30 . Chyba jeszcze tacy starzy nie jestesmy.:) Nie mysle o zdradzie. A co urlopu ... raczej niemozliwe...

Gość gośćeros30
Czy bym chciala? Chcialabym gdybym nie byla mezatka :) Moze chociaz z kolezanka bym sprobowala;-) nyslicie ze to taka sama.zdrada ?

Gość roki69
Ja Panie mam 23 lata i bardzo krecą mnie starsze kobiety od siebie:) takie po 30stce kolo 40stki, myslicie ze to dobrze:D:

Gość Wifehunter
Chcesz, chcesz... he he, tylko się do tego nie chcesz przyznać... Wszystkie chcą... "Chciałabym, gdybym nie miała męża" - piękna ściema, bo tak "wypada" mówić... Seks to seks, konwenanse są bez sensu... Ciekawe czy Twój mąż jest tak samo "lojalny" w tych delegacjach... Założyłbym się z Tobą o bańkę, że nie, ale nie mamy szans tego sprawdzić... Wiem, co mi koledzy opowiadają, co jeżdżą po kraju i świecie w pracy :P :)

Gość gośćeros30
Ale ja calkowicie zdaje sobie sprawe z tego co. sie dzieje w delegacjach;)

Gość gośćeros30
i zapewne gdybym wiedziala ze maz mnie zdradzil nie czekalabym zbyt dlugo.z odwetem ;)

Gość Wifehunter
To jak mówisz, że wiesz, że mąż tam bzyka inne laski to czemu masz opory, żeby sobie podogadzać z innymi facetami??

Gość roki69
a na mlodego bys sie skusila??

Gość gośćeros30
Ale przeciez nie napisalam ze bzyka inne laski... tylko ze zdaje sobirsobie sprawe z tego co sie dzieje na takich wyjazdach:)

Gość gośćeros30
Mlody czy stary... wazne zeby mial co nosic w spodniach hehe

Gość Wifehunter
Bzyka, bzyka... ;) Spokojna twoja... Ok, jak ci ta cipka całkiem zwariuje i nie będziesz mogła wytrzymać ;) daj znać... Wydymam Ci ją koncertowo. Zobaczysz jakie to jarające mieć w buzi fiuta innego faceta niż własny mąż. Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość gośćeros30
Ok bede pamietac ;) Pozdrawiam

Gość Wifehunter
P.S. W razie czego... cuckoldplace.pl ;) :P Pozdrowienia

Gość gość
dziewczyna 30 lat a wy piszecie starszej kobiety co za tłuki bez szkoły

Gość gość
Masz pipke łajdaczke tylko jeszcze otym niewiesz:-)

Gość gość
No 30-tka ja jako facet mówię, że w delegacjach nie ma możliwości nie zdradzić. Tam się jeden z drugim ściga ile i jaką mieli. Nie wiem, ale mam ponad 50 tkę i nie wyrobił bym bez kobiety za długo, a co dopiero 30-to latek :)

Gość Wifehunter
Ja akurat nie piszę do "starszej" bo sam mam ponad 30, he he... Uwielbiam 30-tki, 40-tki byle atrakcyjne, zadbane, a to że chętna mężatka to dodatkowy plus ;) :P

Gość gośćeros30
Oj tam oj tam co Wy sie tak na ta zdrade nastawiliscie :) Przeciez wpadlabym w paranoje gdybym co 5 min myslalam czy moze maz mnie tam zdradza czy nie. Bez przesady. W malzenstwie najwazniejsze jest wg mnie zaufanie. A tak pol serio : Czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;) W zwiazku z czym lepiej za wiele nie wiedziec. Bo w przyciwnym razie mogloby sie zrobic za goraco. Tak jak napisalam kilka postow wyzej zdaje sobie sprawe z tego co dzieje na wyjazdach ale mam gleboka wiare ze akurat mojego malzonka tonie dotyczy. Byc moze jestem naiwna. Ale co nie zmienia faktu , ze gdybym dowiedziala sie od osob zyczliwych mi osob o ewentualnej zdradzie odplacilabym sie tym samym. Czasami zaufanie to slepa bezpodstawnna wiara w to ze wszystko jest okey:)

Gość gość
Dobra... Daj namiar na meża, a jak znajdę dowody, to w ramach nagrody wypniesz mi ładnie tyłeczek i zrobisz laskę. Umowa stoi??

Gość gośćeros30
;-) dobre poczucie humoru, gratuluje

Gość gośćeros30
A tak poza tym gdybym chciala zdradzic to szukalavym potencjalnego kandydata na kafe :)

Gość gośćeros30
Sprostowanie : nie szukalabym