Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quasimodooo

musze byc naprawde szpety skoro nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość Quasimodooo

chociaz potrafie wiele zrobic i laski chcialyby kogos takiego jak ja a jednak wciaz uciekaja ode mnie, jakbym byl przystojny to by sie zabijaly o mnie a tak musze sobie radzic sam w tym swiecie,

chociaz potrafie wiele zrobic i laski chcialyby kogos takiego jak ja x to jest twoje zdanie ziomek :classic_cool:

Gość gość
zapuściłeś się, to masz. gderliwy jesteś, że szok. niejedna baba tak nie narzeka jak ty. nie ujmuję ci zdolności, ale która kobieta chciałaby malkontenta na własne żądanie ?

Gość quasimodooo
potrafie zrobic w domu kazdy remont, potrafie sobie ugotwac pyszne jedzenie itp, auto mam, itp itd a inni nawet tego nie potrafia i jaks kogos maja, inteligentny tez jestem, studia techniczne mam

Gość gość
Ile masz lat?Faceci też nie zwracaja na mnie uwagi w realu a jak juz to i tak potem uciekają.

Gość gość
kolego, kobiety kochają nawet rozpadających się staruszków i brzydali. Dlaczego nie masz kobiety ? Bo albo nie masz samczego podejścia do kobiet albo nie masz kasy, a pewnie nie masz i jednego i drugiego. Popracuj nad sobą.

Z tą kasą to jest największy problem... żeby tak móc znaleźć kogoś, kto na to nie patrzy ;) W sumie nie brakuje mi niczego prócz tej zasranej kasy...!!! Jeszcze ^^

Gość gość
niektorzy nawet kasy ne maja a sa z kims, nie sa inteligentni, nie potrafia nic w domu zrobic a sa z kims

Gość gość
a kim są ? ;)

Gość gość
ja uważam że bez urody choćby przeciętnej nie stworzy się związku choćby się było nie wiem jakim super, też jestem szpetny i wiem co mówię... dobrze zarabiam, jestem ułożony, wesoły, w zasadzie to wyglądam na szczęśliwego człowieka, nie zrzędzę umiem wiele zrobić nawet gotować mam wiele pasji, swoje cele realizuje i co z tego wynika NIC nawet brzydule mi dają kosza.

Gość gość
Dziś trzeba być meta cia gen by mieć stała dziewczynę

Gość gość
Musisz być prawdziwym samcem jak gwałciciele brać kobietę bo ty tak chcesz one takich kochają

Gość gość
do gościa z 11:24 - ja takiego bym kopnęła w jaja. jak ktoś nie chce, to znaczy, że nie chce. co innego jak ma na to przyzwolenie, wtedy, taki "SAMIEC" może robić co chce, ale to musi być przyjemne dla obu stron.

Gość gość
Im bardziej cywilizowany mężczyzną ( czyli szanujący kobietę, nie biorący ja siła, nieagresywny itp.) tym mniej atrakcyjny dla kobiet. Wystarczy popatrzeć za jakimi trzęsą się z pożądania kobiety i jakich wybierają na biologicznych ojców dzieci.