Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaa39

Ciąża po czterdziestce

Polecane posty

Gość Asiaa39

Witam , trafiłam na to forum by podzielić się i moją historią . Mam 39 lat , a więc do czterdziestki coraz bliżej wink Tydzień temu dowiedziałam się , że jestem w ciąży . W życiu co prawda układa się dosyć dobrze , a nawet bardzo dobrze . Jestem nauczycielką , mam więc dobrą pracę , dwunastoletnią córkę , kochanego męża , piękny dom ... teraz właśnie przyszła pora na drugie dziecko ?! Sama nie wiem . Przyznam , że ta ciąża nie była planowana . Zawsze marzyłam o dwójce dzieci ,lecz po trzydziestce zawsze uważałam , że jest już za późno , mąż powtarzał , że jest dobrze tak jak jest , nie nalegałam więc na małą pociechę ...A jednak się stało , przypadkowo , ale jestem szczęśliwa i pewna obaw . Mąż zważając na wszystko bardzo się ucieszył , jest jeszcze bardziej opiekuńczy , o dziwo zaczął bardziej dbać również o siebie...Macie może jakieś doświadczenia z ciążą po czterdziestce ? Strasznie się boje , wiem , że mogą nastąpić komplikacje itd...

Gość gość
Jeżeli już się zdecydowaliście , to napewno dacie radę ;) Miłość w rodzince najważniejsza !