Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na PO głosuje tylko państwówka i takie same osobniki bez honoru jak ich pupile

Polecane posty

Juz Ukrainę podpuscili do "rozprawienia się" z władza. Co się dzieje na ich podwórku? Tak samo prowokuje się Polakow. Licze, ze jeszcze nie oglupieliscie doszczetnie i nie dacie się zmanipulować do rewolucji. Bo nie o wasze interesy Tu chodzi.

Gość gość
Ale to zupełnie inna sytuacja, myślisz ze donek wyjedzie z czołgami???? Hahahah Chcemy wolności gospodarczej

Gość gość
rokokowa panna - właśnie dlatego kobiety muszą zostać pozbawione praw wyborczych :classic_cool:

Gość gość
Chciałabym zobaczyć warzywniak Donka i Kaczora bez kapitału i z tymi obciazeniami zusowskimi

Gość gość
Każdy normalny człowiek w końcu wyrasta z socjalistycznych poglądów przy zderzeniu z rzeczywistością, wystarczy gdy pójdzie do sklepu i zobaczy coraz wyższe ceny i coraz niższe pensje i coraz wyższe podatki.

Gość gość
dla Prawa i Sprawiedliwości najważniejsze są najwyższe wartości: Bóg Honor i Ojczyzna a dla PO ? jakie wartości ma PO ? ani Boga w sercu ani honoru ani ojczyzna- taśmy prawdy pokazały to CZARNO NA BIAŁYM a tusek pudruje swoją propagandą w TV oj pudruje i mysli, że naród ich g... nie widzi

Gość gość
Mam już dosyć tej zgnilizny dlatego głosuje na Kongres Nowej Prawicy.

A Ukraińcy chcieli czołgów na ulicach? Chcieli rozliczyć oligarchię. To rozliczyli. Nie sprowokujesz mnie głupia zaczepka o prawach wyborczych, bo to jest tak głupie, ze aż dziecinne. A ja z dziećmi się nie kloce, ani nie przeszkadzam w zabawie (o ile sobie dziecko krzywdy nie robi).

Nacpana młodzież w końcu dojrzeje i będzie wymagała od polityków czegoś więcej niż nośnych tabloidowych haseł. Na cale szczęście takich ludzi jest zbyt malo, żeby korwinisci przejęli rządy w Polsce :)

Gość gość
k***iniści przejmą władze ponieważ ludzie mają już dosyć stagnacji i coraz bardziej uporczywego podatkowego drenażu ich kieszeni przez zgraje socjalistycznych złodziejskich pijawek

Gość gość
Nie chodzi o K***inistow, ale o to żeby było więcej liberalnych partii, lepszych od K***ina bez pieprzenia o monarchii

Gość gość
biedne PISiaki...żal mi was :-) tyle jadu, nienawisci, frustracji...wykończycie się sami :-)

Gość gość
Jedyną partią prawdziwie liberalną jest KNP, reszta to socjalistyczne hybrydy koryciarzy.

Gość gość
fajnie ze masz dobry humorek popaprancu, my tez nie mamy złego nastroju, lecz twoj po/je/bany mozg widzi tylko to co chce, a nie to co jest realne, zal mi cie plebejuszu

Gość gość
Na wczorajsze glosowanie PO sciagnela z Gdanska Slawomira Nowaka.Czlowiek który lada chwila będzie mial sprawe karno skarbowa który podobno nie jest już członkiem PO siedział w lawach poselskich PO uśmiechom sciskaniem rąk i poklepywaniem po plecach nie bylo końca. Ale co tam leming kupił wyjasnienia ze zli ludzie nagrali tych dobrych uczciwych którzy jedli kolacje za kilka tysiecy złotych zaplaconych przez leminga.Kolacje oczywiście jedli w interesie Polski żeby stary kawaler nie przeszkodzil im w jadaniu osmiorniczek bo to bylo by niebezpieczne dla Polski

Gość gość
mam dobry humor, bo mam dobre życie:-) i szkoda mi czasu na plucie jadem, tak jak wy to tu robicie. Rzeczywistość jest jak jest, moja jest fajna a wasza mnie nie interesuje:-) zagryzajcie się dalej nawzajem, na mnie też plujcie, wisi mi to:-) niezły polew z was wszystkich mam:-)

Gość gość
nie rozumiem po co dyskusja z plebsem POwskim :) PO to syf to dno to upadek czlowieka ! To sciery pozbawione krzty honoru i kultury ! To margines spoleczny asocjalny plebs :)

Gość gość
KULTURY....aha :-D wlaśnie pisowski przedmówca popisał się kulturą, przed chwilą:-) i co, ulżyło?? :-)

Gość gość
kochanie, ja tez mam dobre zycie i jadem nie pluję, i to co mam zawdzieczam swojej inteligencji a nie jedynie slusznej partii - w przeciwienstwie do ciebie- nawiedzona pełowianko ;) ty jak ludzi wyzywasz, to nie plujesz jadem, tylko spermą pełowianską, czyż nie?

Gość gość
a skąd ty wiesz co komu ja zawdzięczam? i na jakiej podstawie mnie oceniasz? twój post jest tak głupi i bez sensu, że aż śmieszny :-)

Gość gość
...no i świadczy o poziomie twojej inteligencji...o niskim poziomie:-)

Gość gość
Najlepiej liczyć na siebie i najbliższych niż na państwowe ochłapy z MOPSu za które i tak płacimy w coraz wyższych podatkach.

Gość gość
a na jakiej podstawie oceniasz, kto kogo pozagryza, albo kto pluje jadem? sama jestes smieszna, bo myslisz, ze mozesz oceniac ludzi, ktorych nie znasz, a jak ktos oceni ciebie w ten sam sposob, jak robisz to ty, to ty pytasz "na jakiej podstawie"... jestes tak smieszna, ze az godna politowania, ale nie mam ochoty sie nad toba litowac, bede sie tylko smiac, ten sie smieje , to sie smieje ostatni platfusko

Gość gość
Pamiętam jak jeszcze ze dwa lata temu większość tu obecnych zachwycała się rudym i jego poplecznikami(czyt.aferzystami,bankrutami cwaniakami,karierowiczami itp.).Wszystkich przeciwników równano z błotem.Widzę że co niektórym oczy się otworzyły.Lepiej późno niż wcale,szkoda tylko że ta klika rządzi w najlepsze doprowadzając nasz kraj do jeszcze większej ruiny.Szkoda tylko następnych pokoleń,którym przyjdzie płacić za cuda PO i d***** politycznej jaką jest PSL.

Gość gość
na podstawie wypowiedzi ziejących jadem oceniam poziom jadu:-) i nikogo tutaj nie wyzywam, w przeciwieństwie do ciebie, na przykład:-) do tego, ty oceniłaś co zawdzięczam dzięki komu - i tym mnie rozbawiłaś najbardziej, jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś o tak niskiej inteligencji by wyciągać takie wnioski:-) nie mój problem, na szczęście...i nie wchodzę tu by się irytować, tylko pośmiać z wyborców pisu:-) Możesz mnie dalej wyzywać, ubawię się jeszcze mocniej:-)

Gość gość
ty smiejaca sie, powiem ci jedno o twojej inteligencji, madry glupiemu ustapi a glupi madremu nigdy, wiec żegnam cię osobo

Gość gość
Ty z 18.51,należysz do tych na których można pluć a oni mówią że deszcz pada.Nic dziwnego Twój rudy guru ma" zacnych"popleczników ,on żadnej afery nie widzi,winni są ci co podsłuchują nie ci co kradną i śmieją się otwarcie w twarz ciężko pracującym obywatelom tego kraju.

Gość gość
PO to DNO taka prawda

Gość gość
żegnaj!:-) owszem...deszcz pada:-) zwisa mi to, generalnie, kto rządzi a kto nie, kto pluje jadem a kto się przymila, kto kłamie a kto mówi prawdę. Mam fajne życie i żaden rząd tego nie zmieni:-) natomiast, tak jak już pisałam wyżej, żal mi sfrustrowanych Polaków, ziejących nienawiścią, wyzywających wszystkich dookoła, i , niestety, reprezentujacych PIS. Partia nieudaczników i leni, ludzi roszczeniowych i niezbyt mądrych. Jestem ciekawa, co pokażecie jak dojdziecie do władzy, i jak się wowczas skompromitujecie:-)