Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na PO głosuje tylko państwówka i takie same osobniki bez honoru jak ich pupile

Polecane posty

Gość gość
" gość dziś Samo obniżenie podatku dochodowego wywoła chwilowy okres prosperity. Na dłuższa metę jest szkodliwe głupie pisiory do książek. " I TO MÓWI PełOwiec WYBORCA DONKA KTÓRY OBIECAŁ NISKIE PODATKI A PODWYŻSZA (i wtedy jak obiecął niskie rozumiem że byłeś za ale jak podwyższa to tak głupio sie tłumaczysz?) Hehe to właśnie świadczy o wyborcach PełO

Gość gość
my glupie pisiory rowiez ciebie jeszcze glupszy lemingu odsylamy do ksiazek madrzejszych niz te ktorych okladki dotad ogladales

Gość gość
Budżet należy zmniejszyć poprzez cięcia w biurokracji na której można zaoszczędzić na samym początku kilkaset miliardów rocznie, pisiorowaty lemingu. Podatki dochodowe są całkowicie zbędne.

Gość gość
Gosc 16.42 ile ty masz lat ze w takie bzdury wierzysz?nawet dziecko w podstawowce wie ze wszyscy politycy to zlodzieje

Gość gość
Tusk obiecywał w zupełnie innej sytuacji gospodarczej Polski i świata.

Gość gość
gość dziś "Prowadzę od kilkunastu lat swoją firmę. Za rządów PiSu kupilem dom .Wyremontowalem go .Teraz mam problem z kupnem opon do samochodów bo nie wiem co mam najpierw zaplacic .Firma ma tyle samo zleceń od lat a coraz gorzej zarobić. Dziwne ? Zawsze zaglosuje za PiS bo oni rzadzili lepiej " DOKŁADNIE TAK. Ja to samo, mam firmę, za PiS piąłem w górę, zatrudniałem ludzi, zadowolonych ze swojej pensji, a teraz? Firma wisi na włosku... Dla mnie wybór przy urnie jest prosty PIS. I mam gdzieś że ciągle ich się stara ośmieszyć

Gość gość
Sama budżetówka to ponad połowa budżetu. Reszta kasy marnowana jest na widzimisię biurokratów. do książek pisiorowate lemingi

Gość gość
gość dziś "Tusk obiecywał w zupełnie innej sytuacji gospodarczej Polski i świata. " BO PRAWIE WSZĘDZIE RZĄDZI JEDNA SZAJKA . NA kogo ty padszysz na ginące za Obamy USA czy kraje UE? ...

Gość gość
podatki dochodowe są w całej europie. jak widać są potrzebne bo gdyby nie były, to by je zlikwidowano.

Gość gość
jak ktos sie czegos boi, to powodowany tym lękiem, stara sie osmieszyc to czego sie boi... dlatego ci u koryta smieja sie z pis - sa kierowani niskimi instynktami,jak dzieci w piaskownicy

Gość gość
no tak. jedna szajka. to wszystko wyjaśnia.:D

Gość gość
Zgadza się. Cała UE = jedna wielka czerwona hołota. Może popatrzcie na Chiny ? Tam nie widać kryzysu

Gość gość
Podatki dochodowe służą do kontrolowania obywatela oraz okradania go z jego owoców pracy czyli karania za to że pracuje. Ponadto służą do utrzymywania przerośniętego bezużytecznego aparatu biurokratycznego który zaczyna rozrastać się jak nowotwór czyniąc coraz więcej szkód narodowi.

Gość gość
tylko Prawo i Sprawiedliwość ma szansę na uratowanie rodaków od rządów POpaprańców taśmy prawdy mówią same za siebie

Gość gość
Pojedźcie sobie na Białoruś i zobaczycie jak tam ludziom się poziom życia stopniowo podnosi, jak zagospodarowany jest każdy kawałek ziemi, jak kwitną przedsiębiorstwa. Prawda jest zupełnie inna niż pokazują nam w telewizji, a co ciekawe... Ostatnio widziałem jak w Białymstoku w centrach handlowych Białorusini zostawiają grube pieniądze, a polacy tylko w Realu kupują najtańsze produkty :)

Gość gość
Nie jestem wyznawca donka, usiłuje wam wytłumaczyć ze zarówno PIS jak i PO to lewaki. Budują państwo opiekuńcze z tym ze PO opiekuje się bogatymi a PIS niby biednymi. Obydwie partie chcą sterować nasza kasa i mówić na co mamy a wydać. Chca interweniować w gospodarke, mówić przeddsiebiorcom co produkować, w jakiej cenie. K***a komuna

Gość gość
POPiS to złodziejska partia socjalistyczna, przyssana do garba podatnika. Niczym się nie różnią.

Gość gość
Gosc 16.13 ale sie usmialam.zobaczymy jak sie dorwa do wladzy tez napewno beda odstawiali cyrki.kaczynski i tusk maja takie same wyrazy twarzy czyli przyglupiego psychopaty

Gość gość
gorsze niz komuna to PO, które liże d... UE

Gość gość
dla Prawa i Sprawiedliwości najważniejsze są najwyższe wartości: Bóg Honor i Ojczyzna a dla PO ? jakie wartości ma PO ? ani Boga w sercu ani honoru ani ojczyzna- taśmy prawdy pokazały to CZARNO NA BIAŁYM nie wmawiaj, że PiS są lewaccy :D

Gość gość
POPiS czyli dwa gangi hien kłócące się o kase polaków

Gość gość
Na PO głosują ludzie wykształceni i inteligentni. Obracam się w kręgach artystów, prawników i lekarzy. Wszyscy popierają PO. PiS owi pozostaje prostactwo i katolstwo. Takie bidy jakie tutaj widzę. :D:D:D

Gość gość
Kaczor chce opodatkowac banki, jak zaplacicie miesięcznie 40 zł za obsługę konta to przejrzycie na swoje ślepe gały. POPIS to dno,demagogia a ludzie się jaraja ze Kaczor pokaże tym wyzyskiwaczom

Gość gość
Gosc 16.02 chyba ma obiecana jakas ciepla posadke jak do wladzy djdzie PiS

Gość gość
" gość dziś Na PO głosują ludzie wykształceni i inteligentni. Obracam się w kręgach artystów, prawników i lekarzy. Wszyscy popierają PO. PiS owi pozostaje prostactwo i katolstwo. Takie bidy jakie tutaj widzę. " No to to właśnie pokazuje jakich mamy pseudo artystów i nic nie warte , kreowane przez media pseudoautorytety..

Gość gość
Prezesik jak Orban zaczął współpracować z Moskwą. Chciał przewrócić Polskę ale się nie udało. Premier Tusk radzi sobie z takimi komuszkami.

Gość gość
dla Prawa i Sprawiedliwości najważniejsze są najwyższe wartości: Bóg Honor i Ojczyzna a dla PO ? jakie wartości ma PO ? ani Boga w sercu ani honoru ani ojczyzna- taśmy prawdy pokazały to CZARNO NA BIAŁYM

Gość gość
Powiem wam tle jakbym miał wysokei dochodzy, niskie podatki to mółym płącić 40 zł za obsługę konta w dobrym Banku, płacącym podatki. Za PiS płaciłem sporo za obsługę konta ale za to moja firma miała o wiel wieksze dochody niż dzisiaj

Gość gość
swoim popraciem dla szumowin z PO pokazujesz swoj poziom intelektualny ...bardzo niski poziom a juz wypowiadajac sie o ludziach biednych z pogarda niczym sie nie roznisz smieciu od tych ktorzy okradaj Polske !

Gość gość
POPiSy jak hieny szukają kogo by tu znowu ograbić z ich dochodów.