Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na PO głosuje tylko państwówka i takie same osobniki bez honoru jak ich pupile

Polecane posty

Gość gość
oni w Białymtoku zostawiaja grube pieniadze, Rosjanki i Białorusinki tak przecietnie wydaja w mojej aptece na produkty kosmetyczne, typu kremy z Vichy tak z 500 - 600 zł lekką ręką za jednym razem

Gość gość
tusek se nie radzi nie utrzymać w swojej partii żadnych wartości

Gość gość
na Tuska jego kamraci leja cieplym moczem :) taki fakt ! ze tez mu wstyd nie jest po tym co uslyszal i po tym jak jego wspolpracownicy drwili z niego !

Gość gość
Takim ludziom bez honorku jak wyborcy po nie przetłumaczycie. Ja też za PiSem nie przepadam, w wielu kwestiach mnie denerwują jak np ciągle pitolenie o rolnikach, ale trzeba przyznać że jak byli u władzy to było mi lepiej i to jest dla mnie najważniejsze, a nie że Prezes jest taki siaki czy owaki...

Gość gość
dla Prawa i Sprawiedliwości najważniejsze są najwyższe wartości: Bóg Honor i Ojczyzna a dla PO ? jakie wartości ma PO ? ani Boga w sercu ani honoru ani ojczyzna- taśmy prawdy pokazały to CZARNO NA BIAŁYM

Gość gość
Komusze pomioty którzy w imię honor****cą krasc, tyle co kościół zabrał dzięki PIsiorom wystarczyłoby na spłacenie polskich długów. Ukraść przedsiębiorcom irozdac moherom

Gość gość
Jak ktoś jest biedny to jego wina. Ja ciężko pracowałem najpierw w Teatrze, później byłem fotografikiem robiłem akty. Teraz mam firmę i mam pieniądze bidy. Tusk nie jest rewelacyjny bo to tylko prawica. Ale nie można dopuścić do władzy PiS.

Gość gość
tusk "prawica" dobre sobie hehe

Gość gość
za czasów PiSu miałam pracę na umowę na czas nieokreślony powiem więcej - ludzie z zagranicy wracali do Polski - u mnie tak było w firmie wracali bo widzieli SENS powrotu do ojczyzny a teraz? co drugi wyjeżdża za chlebem bo rządzący gospodarkę położyli na łopatki PO co zrobili? wyprzedali z polskich ziem co się da nawet chcą wyprzedać lasy państwowe !!!

Gość gość
mnie rowniez bylo duzo lepiej za czasow PiS spokojnie zarobialam swoje i zylam u siebie w kraju a teraz ! musialam wyjechac bo za te pieniadze ktore kiedys w zupelnosci wystarczaly i zylo sie godnie ...od 7 lat nie da rady koniec z koncem zwiazac ! precz z PO ! chce spowrotem kraju takim jaki byl ! a nie tej dziczy demokratycznej wyzysku ponizania i wykorzystywania ludzi !

Nie interesuje Was kto i po co opublikował te rozmowy? Nie przyjmujecie do świadomości, ze ludzie PiS w prywatnych rozmowach również nie zachowują wysokiego poziomu? Nie idealizujcie.

Gość gość
na pierwszej stronce jakiś "mondry" pisał, że PiS to lewica a ten pisze, że peło to prawica :D :D :D i takich "mondrych" mamy rozmówców co nie widzą co piszą :D :D :D

Gość gość
PO -to stare komuchy ! a nawet jeszcze gorsze jak sami komunisci ! przechodza z partii do partii tam gdzie wiecej dadza ukrasc ! sprzedali wszystko co bylo wartosciowe w naszym kraju a teraz jeszcze biora sie za nasze piekne lasy ! nie doczekanie wasze s*******e z PO !

Gość gość
Interwencjonizm państwowy to jak socjalizm tluku

Gość gość
Kto sprzedaje lasy? Może jakieś fakty? Polska jako jedyna miała dodatnie PKB w czasach kryzysu. Za rządów Tuska. Premier się cieszy ogromnym autorytetem za granicą. A pisiowe taśmy ujawnione z pomocą Moskwy premier wczoraj zneutralizował w pięknym stylu.

Gość gość
Chca sprywatyzowac lasy

Gość gość
🖐️ rokokowa. Mądrze piszesz. Może zajrzysz na mój top. S

Gość gość
PO to komuniści i PiS również komuniści. Dwie złodziejskie partie których koniec niebawem nastąpi.

Gość gość
Rokokowa , nam nie chodzi o te grubianskie zarciki niech sobie wzajemnie ublizaja skoro tak lubia to tylko swiadczy o tym kim sa ci ludzie skoro jeden drugiemu za plecami dupsko obrabia i drwi. Nam chodzi o fakty jakie wyszly na jaw w trakcie tych pogaduszek ! Jak mozna rzadzic krajem i stwierdzic ze " Polska nie istnieje " ! przez kogo przestaje istniec ?! Jak mozna obgadywac sie z fiskusem aby ukryc dochody ! Jak mozna falszowac wybory ! Jak mozna knuc przeciwko narodowi ! dajac mu marchewke na pokuszenie jak biednym oslom tylko po to aby wygrac nastepne wybory ! To jest wedlg Ciebie nic wielkiego ?!

Gość rozkrokowa panna
PO to pracowitość, mądrość i siła. PiS to samo zło!!!

Gość gość
Kot fałszował wybory czy dawał marchewkę? Może jakieś fakty?

Gość gość
ci co popieraja PO jestescie jacy jestescie ale za to wlasnie jacy jestescie juz nie dlugo tak oberwiecie po swych pustych lbach ze sie zdziwicie :) nie bedzie wam do smiechu oj nie !

Czytales cala wypowiedź? Cały kontekst? Ze zrozumieniem co facet miał na myśli? Bo widzę, ze powtarzasz jak osioł za tłumem. To mi przypomina piosenkę popularna na zapadlych wsiach "juz mi niosą suknię z welonem". Wszystkie proste i głupie baby się wzruszaly jaki piękny tekst na pierwszy taniec młodych. To co, ze slowa mówią o braku miłości, ze młoda nie kocha młodego i wychodzi za maz z rozsądku. Ale juz jej niosą suknie i prostactwo tego się trzyma. Tak samo jest ze słynnym "państwo polskie nie istnieje". Doczytaj i postaraj się ogarnąć. Potem możesz wrócić do rozmowy.

To jest polityka wyznawców PiSu? Spuścić wpierdol tym co maja lepiej? Nienawiścią zionac? Lac w kolo przeciwników? Dziękuje za takie państwo.

Gość gość
Jestem zdecydowanym Antykomunistą i nie głosuje na złodziei z POPiSów Wybieram Wolność czyli KNP!

Gość gość
PiS jak i PO są partiami Socjalistycznymi pasożytniczymi, rozbudowującymi aparat państwa za który zwykli podatnicy coraz więcej płacą w podatkach, które mają przełożenie na coraz wyższe ceny w sklepach.

Gość gość
Szef PIS chce podnieść dzietnośc kobiet i jako ojciec narodu grzebać w majątkach poddanym. Zabierać bogatym podatki i dawać na dzieci biednym. Niech jeszcze wyprodukuje podobizny przywódcy za państwowe pieniądze i w niesie nakaz powieszenia na scianie

Gość gość
JKM jako jedyny ze znanych polityków nigdy nie był w Układzie komunistów ze styropianami, od lat głoszącym ich złodziejskie zamiary względem podatników. PO razem z PISem to banda okrągłostołowych złodziei i co ważne kompletnych analfabetów ekonomicznych, którzy nawet sklepiku z warzywami nie byliby w stanie poprowadzić aby nie zbankrutować. KNP rządzi!