Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomość z internetu

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu na jednym z portali internetowych napisał do mnie pewien mężczyzna , bardzo dobrze mi sie z nim rozmawiało . Pare dni temu zaproponował mi spotkanie ale nie odbyło się ono 'sam na sam' po tym spotkaniu raczej myślałam ,że juz sie nie odezwie i ta znajomośc się zakończy. Wczoraj spotkaliśmy się po raz drugi , była brzydka pogoda wiec zapronowałam że mozemy siąść u mnie . Posiedzieliśmy później oglądaliśmy film który prawie cały przegadaliśmy i się prześmialiśmy (mimo tego że wybrany został horror). Został u mnie na noc , przez cały czas lezeliśmy przytuleni. Mimo że do niczego nie doszło to mi głupio ale ma w sobie coś takiego...

Gość gość
obcego faceta do domu i spędzasz z nim noc ? jesu , podziwiam za odwagę i ufność, ja bym nie mogła

Gość gość
ma w sobie coś takiego, że chetnie popuściłabyś mu szpary?? :o

Gość gość
ja też jestem w szoku,że na noc wpuszczasz faceta,którego własciwie nie znasz. kobieto oszalałaś?

Gość gość
ja tez poznalam kogos na czacie.ale jemu chodzi o przygode i seks.

Gość gość
Tak naprawdę to w dzisiejszych czasach nie można nawet najbliższym ufać, spotkałam sie z nim wcześniej i raczej nie jest seryjnym zabójcą ...

Gość gość
to na drugim spotkaniu został twoim najbliższym ? do domu wpuszczasz człowieka którego nie znasz i jest na noc ? mógł cie związać i np nasrać na ciebie albo okraść, różne zboki chodzą po świecie , niekoniecznie zaraz seryjny zabójca idiotka

Gość gość
trzeba uwazac

Gość gość
wiedzialam o nim naprawde dużo, takie rzeczy może zrobić każdy nawet osoba ktora znasz

Gość gość
bardzo tesknie

Gość lanser
mógł cie związać i np nasrać na ciebie albo okraść, różne zboki chodzą po świecie , - za dużo czasu spędzasz na tym forum. ludzie na tym forum to absolutny społeczny margines - w większości - do którego też należysz skoro w ogóle przyszło ci do głowy że ktoś mógł na nią nasrać :O co trzeba mieć zamiast mózgu aby wydedukować taki przebieg zdarzeń to nie wiem.

Kurwa no i co ze wpuszcza? Jej dom to wpuszcza i wypuszcza. Sy tez wpuszczacie policjantow, komornikow, ksindzow, listonoszy, elektrykow kominiarzy, budowlancow, kurierow chociaz ich nie znacie. Ja pierdole jaka panika. Lepiej powiedzcie ze wam zal dupe sciska zazdrosne lajzy

Jakby poszla z nim na randke to oprocz nasrania mogl ja potracic samochod, otruć seryjny morderca pracujacy jako kelner a nawet a co najgorsze mogła pasc ofiara zazdrosnych pind, ktore porwaly by jej faceta sprzed stolika zabily porobily z nim nagie zdjecia. W lozku i wyslaly mmsa z jego komorki z jakims zajebiscie smiesznym podpisem.

Gość gość
ShereKhan - sfędzi cie twój mały ch/uj ?

Gość gość
ShereKhan - może daj kozie do pociućkania mały chu/jku

Gość gość
ShereKhan jedyna osoba która wypowiedziała się normalnie pod moich postem :) Ludzie panikują że kogoś wpuściłam ? A osoby po paru latach krzywde robią , nie ma reguły jak ma coś sie stać to sie stanie nie ważne gdzie i kiedy .