Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjasz80

Czy jest tu jakas dobra dusza, ktora sciagnie mi plik pdf, bo mieszkam zagranica

Polecane posty

Gość Patrycjasz80

i nie moge tutaj nic sama sciagac i wysle mi na emaila???? Prosze bardzo.... Moze ktos sie znajdzie... Kiedys juz jedna sympatyczna dziewczyna za kafeterii wyslala mi kilka ksiazek, niestety jej email juz jest nieaktualny. :( Nie mam nikogo innego na kogo moglabym liczyc.... :(

Gość Patrycjsz80
chodzi mi o ksiazki ze strony 5 fantastik, moze znajdzie sie ktos o dobrym sercu, kto ja sciagnie robi sie to w 10 seksund i wysle mi na maila prosze

Gość gość
nie ma nikogo kto sie zlituje? :( :( :( :( :(

Gość Patrycjasz80
nie, nie trzeba sie tam logowac, wchodzi sie tam na strone i w wyszukiwarke wpisuje sie nazwe ksiazki i sciaga sie to w kilka sekund

Gość gość
jest to bezplatne z tego co wiem, wiec bez obaw :) chodzi mi o kilka ksiazek.. takie typowe"babskie czytadla" :):):) to moj email: patrycjaszmidt80@wp.pl a ksiazki to: Monika Szwaja " Jestem nudziara" Monika Szwaja " Milosc na recepte" Monika Szwaja " Dziewice do boju" K. Grochola " Zdazyc przed pierwsza gwiazdka"

Gość gość
bardzo, bardzo dziekuje :):):):):):):):):):):):):)

Gość Patrycjasz80
to wyzej to ja, tylko nie wiem czemu bylam bez nicka :) dziekuj***ardzo :)

ale ta strona to dzadostwo z jaką nigdy się nie spotkałam. Mam bardzo szybka predkosc, mimo tego poierając pierwszy dok. Monika Szwaja " Jestem nudziara" rar ( nie na pdf, bo nie ma) wyskakuje mi ze czas pobierania prawie 7 h i dopiero 1 % poszedł. Masakra co do za strona, tak się nie da, a to dlatego ze nie amm konta ,ani punktów ,wiec pobieranie trwa wieczność

Gość Patrycjasz80
znam tylko ta strone z darmowymi pdfmi, to prosze to anulowac i nie sciagac dalej. Wolalabym by to byly pliki pdf, bo innych nie wiem czy otworze na moim "super" komputerze. Prosze jeszcze sprobowac "50 twarzy Greya", jest pdf

Gość gość
Leon Janusz Wisniewski "Samotnosc w sieci" to tez jest tam w wersji pdf, prosze sprobowac, moze sie uda. z gory dziekuje z calego serca!!!!!!! :)

Gość gość
niestety tylko pdf mi dziala, wiec jak sie nie uda w takim pliku to prosze anulowac. Co sie uda, to bedzie :) I tak dziekuje serdecznie za pomoc :)

Gość Patrycjasz80
z Worda nie, prosze sprobowac inne na tej stronie fantastic, moze sie ktora uda :)

Gość Patrycjasz80
nie, to te Szwaje zostawmy skoro nie ma pdf :( Prosze sprobowac "50 twarzy Greya", i leon wisniewski "Samotnosc w sieci". Te pdfy widzialam, ze sa :)

jeśli chodzi o pdf, Sama przecież powinnaś wcześniej luknać co jest na jakim formacie, tamte książki co wyzje podalas w takim formacie ich nie ma. Moglabys sama się pofatygować, aby to ustalić :p

Gość Patrycjasz80
Szwaja Monika - dziewice, do boju. pdf prosze wpisac w ten sposob, mi wyszukalo, ze jest taki pdf, widocznie trzeba kombinowac odwrotnie nazwisko a potem imie :)

Gość gość
dziekuj****ardzo sie ciesze, dwa to tez duzo dla mnie :)

Gość gość
dziekuje bardzo serdecznie za pomoc , obiecuje maila nigdy nie rozpowszechniac :) pozdrawiam goraco

Gość gość
wszystko doszlo :):):):):):):):) Dziekuje :):):):):):)