Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaautorka

moje małżeństwo to pomyłka

Polecane posty

Gość zdenerwowanaautorka
nie rozrywkowe bardzo ale normalne tak mówi. A ja po pracy najchętniej siedziałabym w domu, nie lubię nawet zakupów, na wyjazdy tylko z przyjaciółką, weekendy u mamy żeby jej pomóc. Jeśli chodzi o sex mam jedną ulubioną pozycję w innych nie jest mi dobrze

Gość gość
i co zrobisz

Gość gość
powinnaś się zmienić jeśli to jest prawda co o sobie napisałaś, nie dziwię się że mąż ma pretensje zamiast więcej wychodzić z mężem wolisz albo siedzieć w domu lub biegać do mamy, ślub wzięłaś z mężem a nie z mamą

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
jeszcze przyjaciółka, kobieto z kim ty wzięłaś ślub?? mam nadzieję że to żarty co piszesz i ta jedna pozycja, porażka

Gość gość
a dlaczego ma się zmieniać,jak jest taka a nie inna,nie pasuja do siebie po prostu kompletnie

Gość zdenerwowanaautorka
ja jestem jaka jestem. Nie będę się zmieniać jemu też nie każę i mu nie wypominam jak on mi.

Gość gość
no to jak nikt nie chce się dopasować do drugiej osoby, to macie problem mogłabyś się chociaż trochę wysilić nic by ci się nie stało chyba ze masz w d***e małżeństwo

Gość zdenerwowanaautorka
nie pasujemy ale było minęło więc cóż będziemy tak właśnie żyć. Myślę że nie poznaliśmy się za bardzo bo jak pisałam randki co tydzień tylko kilka godzin rozmowy o niczym ważny, ale takie randki zawsze mi wystarczały

Gość gość
nie poznaliście się a i widzę że miłości zero, więc takie jakieś to małżeństwo raczej przyjacielskie niektórym to do szczęścia wystarczy

Gość zdenerwowanaautorka
nie wiem czy wystarczy ale tak musi być bo już po ślubie

Gość gość
a co to za przyjacielskie małżeństwo,jak on non stop,ma o coś pretensje,i to raczej z bzdurnych,zamiast zaakceptować,że jest taka a nie inna,nie mówię o miłości,między nimi nie ma elementarnej zgodności charakterów,co ta za przyjacielskie małżeństwo,jak on ją drażni samą swoją obecnością

Gość gość
takie przyjacielskie małżeństwo to może być nawet fajna sprawa,ale tu nie ma nawet tego

Gość Kożelanka
Masakra... Z Twojej strony rozwód w grę nie wchodzi, ale podejrzewam, że on prędzej czy później się na to zdecyduje. Ustawiane małżeństwo jak za króla ćwieczka, w ogóle do siebie nie pasujecie. Ślub wzięliście chyba tylko dlatego, że mamy tak chciały... Brak słów, dorośli ludzie...