Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierząca 28

Czy warto kochać?

Polecane posty

Gość gość
istnieje, ale ja nie mialam szczescia

Gość nie wierząca 28
Chciałabym bardzo mocno wierzyć w prawdziwa miłość jednak widzę nie tylko po sobie, ale pośród mojej rodziny, znajomych jak to wszystko tak beznadziejnie się rozpada , to ,,kochanie'' jest tylko chwilowe, dlatego w życiu piękne są tylko chwile

Gość gość
pytanie brzmi czy osoba która nie wierzy w miłość, nie wierzy bo sama jej nigdy nie doświadczyła, czy może nie jest zdolna do miłości dlatego odrzuca myśl, że inni są

Gość gość
autorko masz zly przyklad milosci dlatego w nia nie wierzysz, jakbys posrod znajomych ja dswiadczala to bys inaczej na to wszustko patrzyla, jesli mieszkasz poza Polska to chce Cie poznac, napisz na maila jecrois@interia.pl jesli dobrze pamietam swojego maila, a jesli mieszkasz w Polsce to tez naposz to pogadamy o Twoich rozmyslaniach o milosci

Gość nie wierząca 28
jestem zdolna do miłosci, kochałam bardzo mocno...

Gość SzymonZPlastiku
Warto I wiesz o tym sama Gdybyś wątpiła Nie pytałabyś Ale pytasz Bo wiesz Że warto

Gość nie wierząca 28
marze o tym żeby pokochać na zawsze ze wzajemnością i nigdy więcej już nie cierpieć

Gość gość
za dużo o tym myślisz miłość przychodzi sama po cichutku zakrada się do naszego serca jeśli masz takie parcie i ciśnienie na "związek" to w końcu popełnisz błąd, może już je popełniasz miłość to nie towar, który można zamówić na Allegro szkoda, że ludziom spieszno do czegoś co powinno budować się małymi kroczkami, mozolnie by było trwałe i cokolwiek warte

Gość gość
napisz do mnie na tego maila to pogadamy, ja tez marze o tym by spotkac kogos kto bedzie moja druga polowa, kims kto bedzie mnie kochal rowniecmocno jak ja ja, ktora bedzie wiedziala ze jesli mnie bedzie krzywdzic tocbedzie krzywdzila sama siebie, czy taka milosc jeszcze istnieje?

Gość Marcepanierka
Oczywiście, że istnieje. Mówie to mimo mojego młodego wieku :classic_cool: a skąd wiem? Bo widzę po sobie i po wielu innych osobach 🌼

Gość nie wierząca 28
kochamy na chwile? a może wydaje nam się że kochamy ?

Gość gość
trudno to jednoznacznie stwierdzić czasami wydaje mi się, że w człowieku tkwi tęsknota, której nic nie wypełni miłość to zagadka tak czy inaczej wiele razy słyszę jak ludzie dopiero po wielu latach odkrywają na czym w istocie polega związek, najgorsze jest to, że jest już za późno na zmiany i tkwią w tym błędzie bo nie ma innego wyjścia... zaprzepaścili wszystko przez własne błędy i decyzje często to słyszę i to własnie z ust kobiet to trochę smutne

Gość gość
kobieta nie jest zdolna do miłości ona tylko oczekuje, wymaga, akceptuje, sugerujeuje, toleruje, poświęca się

Mam przyjaciela, jakbyś go poznała to byś od razu inaczej pisała... jest żywym przykładem na to że istnieje i ma się dobrze 🖐️ :)

Gość gość
warto? trzeba !!!.bez względu na wartości:P

Gość gość
facet kocha kobieta ten fakt tylko wykorzystuje

Gość gość
tak!

Gość gość
Nic takiego nie ma. To tylko wytwory naszej wyobraźni. Tak byśmy chcieli. Kobiety to najgorsze zło tego świata. Nienawidzę ich.

Gość gość
Ja wierzyłam i już nie wierzę. Miłości nie ma!!!! To jedno wielkie oszustwo.

bylam glupia i naiwna myslac , ze warto. kiedy bylam zakochana i gotowa na wszystko dla tego "jedynego" moja kuzynka przekonala mnie zebym myslala o sobie...posluchalam jej wtedy i potem dziekowalam ze miala racje. niestety blad poplenilam teraz bylam gotowa na wszystko dla faceta , ktory nie potrafi poswiecic nic...

bylam glupia i naiwna myslac , ze warto. kiedy bylam zakochana i gotowa na wszystko dla tego "jedynego" moja kuzynka przekonala mnie zebym myslala o sobie...posluchalam jej wtedy i potem dziekowalam ze miala racje. niestety blad poplenilam teraz bylam gotowa na wszystko dla faceta , ktory nie potrafi poswiecic nic...

Gość gość
warto kochac ale tylko nasza druga polowke a innch nie warto bo reszta ciagnie do siebie