Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily jakby was syn zrobil kupe w majtki?

Polecane posty

Gość gość

Jakbyście postąpiły jakby wasz syn,ktory chodzi już do szkoly ..powiem brzydko ZESRAL się w gacie ,bo oglądał mecz i nie chciało mu się isc do kibla? Czy moja wściekłość i krzyk była przesadą?? nie uważam tak, ma tyle lat a narobił w gacie tylko dlatego ,ze mu się od meczu nie chciało oderwać. I to żeby się wstydził? do smiechu mu tak było ,że rżąc głupio mi w twarz powiedział ,dlaczego nie poszedł do kibla, do smiechy mu było jakby super dowcip powiedzial Za to jutro nie oglada żadnego i sam w misce pral gacie , już do smiechu mu nie było i zaczął wyc Dobrze zrobiłam?

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłaś

Gość gość
Daje Ci medal, albo lepiej, order! Powaznie mowie

Gość ale sie zdenerwowalam na syna
az powiem szczerze ,ze miałam mu ochotę wywinąć w gębe jak rżał głupio a tu głównem śmierdziel walił Jednak pomyslalam,ze zakaz oglądania meczu i samemu pranie własnych gaci ( w tym spodni drerowych będzie bardziej dotkliwe Jego ryk wcale mnie nie zlamal, no dosłownie gowniarz, od dzisiaj chyba będę tak na niego mówic

Gość gość
Jebłam :D ile synuś ma lat??

Gość gość4334
bezczelny gówniarz dobrze zrobiłaś, ale podziwiam, ja bym strzeliła smarka jakby mi taki numer wywinął. I zakaz oglądania meczów do końca mundialu!

Gość gość
jutro uzyska promocje do 3 klasy podst

Gość ale sie zdenerwowalam na syna
no takiej bezczelności to po ZADNYM dziekcu w tym wieku się nie spodziewałam, nie mówiąc o swoim Za dużo sobie lenistwem pozwolił, aby robic pod siebie ,bo tv się ogląda to szczyt szczytow