Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aml

małżeństwo rozpada sie z mojej winy...

Polecane posty

Gość gość
dodam ze bardzo kocham mojego synka i dzis w zakonczenie roku jestem z niego bardzo dumna :)

Gość Anica123
Moim zdaniem nie mając dziecka można mieć świadomość jak wygląda macierzyństwo. Ja przynajmiej wiem i jestem pewna, że tego nie chcę. Po co robić coś tylko dlatego, że wszyscy to robią, a potem do końca życia ponosić konsekwencje swojej decyzji?

Anica- ale w przypadku autorki to nie jest tak, ze "wszyscy mają". U niej mąż, osobą, która ona kocha, chciałby mieć z nia dziecko. A to troche zmienia postać rzeczy, nie sądzisz? I nie, ktoś, kto nie ma dziecka, ma średnia świadomość czym jest macierzyństwo. Bo nikt, kto dziecka nie ma, nie wie jaki to rodzaj miłości :)

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
Ja mam 31 i też nie chcę mieć dzieci, mówię o tym

Gość gość
Mówię o tym zawsze na początku związku z facetem, mój obecny też nie chce dzieci, nie byłabym w ogóle z kimś kto chce. Dla mnie dziecko to byłaby tragedia. Lubię zwierzeta, ale dzieci nie.

Gość gość
Mam wspaniala coreczke i nie zaluje ze jest w naszym swiecie.Jednak troche cie rozumiem bo nie wyobrazam sobie miec drugiego dziecka.A maz juz mowi ze teraz by chcial synka.Jego rodzice caly czas sie pytaja kiedy drugie.Co chwile naciskaja.A jak im mowie ze nie chce miec kolejnego dziecka to patrza na mnie jak by chcieli mnie przeklac..Nie chcesz miec dzieci to tego nie rob a sile.Nie warto robic cos wbrew sobie.Ja tez wbrew sobie nie urodze drugiego dziecka :)

Gość gość
nigdy nie jest tak, ze tylko jedna strona jest winna masz prawo miec swoje powody, moze nie do konca fair, jesli wczesniej o tym ni rozmawialiscie, a on gdyby kochal, to by zrozumial; najwyrazniej nie stawia cie ponad wlasna chec zostania ojcem; tym bardziej, ze chodzi o twoje zdrowie a nawet zycie, to nie jest tak do konca decyzja 50% na 50% dla kazdej ze stron, bo ty jednak ponosisz wieksze ryzyko i on nie potrafi tego zrozumiec, wiec przestan sie obwiniac, bo to raczej on jest wiekszym egoista :o jezeli tak sprawia sprawe, to pusc go wolno, niech sobie robi potomka, ciekawe, jak po latach bedzie wygladac jego kolejny zwiazek, skoro traktuje kobiety instrumentalnie...

Gość juania
Nazywam się JUANIA DANAJ. Pragnę podzielić się z wami moim doświadczeniem, ponieważ mój mąż opuścił dom małżeński przez kilka lat po niewielkiej kłótni, którą mieliśmy, zostawił moje dwoje dzieci pod moim opieką. Moja sytuacja pogorszyła się z dnia na dzień ponieważ w tym samym czasie straciłem pracę. Będąc zawsze w nim zakochanym i pragnąc, aby był obok naszych uroczych dzieci, nawiązałem kontakt z Dr.Chamberc, którego kontakty znalazłem na Forum. Byłem mile zaskoczony powrotem mojego męża 3 dni po rytuałach, które zrobiły dla mnie Great Dr.Chamberc, a teraz cała moja sytuacja finansowa zmieniła się pozytywnie, znalazłem inną pracę i jestem dobrze płatna. Dla tych, którzy mają problemy sentymentalne, finansowe, zdrowotne, psychologiczne itp. ... skontaktuj się z Dr.Chamberc, aby być usatysfakcjonowanym. Oto jego kontakty: E-mail: chamberc564@yahoo.com