Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamarwtiajacasiemama

temperatura i objawy ciazy

Polecane posty

Gość zamarwtiajacasiemama

Dziewczyny, jestem w ósmym tygodniu ciazy. Jak jeszcze nie zrobilam testu, ale spoznial mi sie okres , zmierzyłam sobie temp ok g 20.00(wiem, ze powinno sie mierzyc rano) i wynosila 38,5 , wiec cos mnie tchnelo i kupilam test i wyszedl pozytywny. Od kilku dni mialam calodzienne mdlosci, ale dzis mialam je tylko rano - i nie wiem czy to byly mdlosci z ciazy czy z glodu, a potem caly dzien czulam sie całkiem dobrze. Mdlilo mnie tylko gdy bylam glodna, ale przed ciaza tez tak czasem mialam. Wczoraj mialam straszny bol migrenowy (tez podobno typowe w ciazy), ale dzis czuje sie całkiem dobrze i to mnie troche zaniepokoiło. Zmierzyła m tesraz temp i mam 37,0 ... no i troche a nawet bardzo sie martwie, czy to nie zapowiedz czegos zlego.... Dodam, ze troce sie wychlodzilam, bo mylam glowe i chodze w samej koszulce i majtkach, ale to chyba nie ma wplywu na temp. Poza tym nic mnie nie boli, nie mam plamien. Tyle sie naczytałam o roznych poronieniach.... Czy powinnam sie martwic? Prosze pomozcie....

Gość gość
bardzo prosze o jakies odp