Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2014 Cześć mam problem kiedyś bolał mnie brzuch i wykonano mi USG jamy brzusznej w przychodni okazało się że na lewej nerce mam złóg 8 mm, z tym że to badanie nie za bardzo to przedstawiało i nie wiadomo, często powtarza mi się zapalenie pęcherza moczowego okropne to jest chodź ostatnio nie, dodam że miałam niedawno robione badanie kreatyniny wyszło ok do tego badanie moczu też ok , jeśli chodzi o jakomś morfologie żelazo wszystko o robiłam to ze względu na inną przypadłość, na razie to zostawiłam w spokoju bo urolog państwtowo kazał mi isc prywatnie dał mi namiar i jakaś babka wykona mi konkretne USG z tym że jeśli mnie nie boli mogę na razie dać sobie spokój , ale ja nie wiem na razie nie szłam bo wydaje sporo na endokrynologa mam 20 lat, z tym że po wakacjach za jakieś 2 miesiące na pewno się wybiorę co radzicie iść już czy mogę jeszcze ze 2 miesiące odczekać, boje się aby wszystko było ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach