Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spicie? cos nie moge spac

Polecane posty

Gość gość

Popiszmy o czym kolwiek:)

Gość gość
ja tez nie moge bo nie moge spr swoich matur jeszcze bo akurat z mojego okregu strona nie otwiera sie. juz chcialam film ogladac nawet jakis akcji ale po takim to wgl bezsennosc murowana.

To może porozmawiajmy o tym czy wypada mi w wieku 24 lat iść na studia. Chcę iść na studia zaoczne. Pod uwagę biorę takie kierunki jak pedagogika opiekuńcza, pedagogika specjalna, dziennikarstwo, kulturoznawstwo, socjologia, politologia, administracja, psychologia, aktorstwo, reżyseria, wiedza o teatrze, historia sztuki... Moja matura będzie chyba 30% z wyjątkiem polskich gdzie ustny jest 75% a pisemny 44%.

Gość gość
czemu nie wypada. wypada wszystko jesli chcesz, to twoje zycie poza tym studiuja nawet w wiku 50 lat wiec wiesz. ja tez chcialam isc na psychologie ale ogolnie nie iwem czy isc na studia bo nie bd miala pracy boje sie tego a czas zmarnuje tylko a w tym czasie moglabym sie juz dorabiac np za granica. jestem po technikum. mam 20 lat

Gość gość
A dlaczego mialo by ci nie wypadac isc na studia hehe mloda jestes wszystko jeszcze mozesz i kozystaj

Gość gość
Dziewczyny uczcie sie a pozniej bedziecie myslec o dorabianiu sie za granica, wykrztalcenie to jednak wykrztalcenie co chcecie sprzatac ulice na stare lata za pare groszy

Gość gość
ja moge pracowac jako recepcjonistka np potem jak wrocielabym zza granicy i wgl pewnie niedlugo zakladam se konto oszczednosciowe z ubezp na zycie. to na starosc kase bd miala, bo przeciez nie licze na emeryture phhi w POlsce.

Ja też jestem po technikum o profilu technik organizacji usług gastronomicznych, nie zdałam w 2011 roku egzaminu zawodowego ale niestety mimo złożonej deklaracji w 2012,2013 i 2014 (w tym!) roku nie podeszłam do tego. Może spróbuje w przyszłym roku ale nie wiem czy ten tytuł technika tak mi potrzebny. Poza tym rzuciłam teraz szkołę policealną o profilu technik rachunkowości, nie interesuje mnie ten kierunek, poza tym jest dużo licencjatów, magistrów, doktoratów z finansów i rachunkowości, ekonomii i innych pokrewnych kierunków bym mogła z nimi rywalizować.

Gość gość
Jesli masz szanse wypieprzac zagranice to sie nie zastanawiaj co tu bedziesz robic nawet po studiach, pracowac w mc donaldzie czy sprzatac za 6 zl na godzine smiech na sali co sie u nas dzieje