Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonereczka77

Opinie o czytnikach ebook

Polecane posty

Gość lonereczka77

Witam. Kto z Was korzysta może z tego urządzenia? Czy jesteście zadowoleni ? Ja jak do tej pory nie miałam styczności ale doszłam do wniosku, że trzeba iść w końcu z duchem czasu i sprawić sobie takie urządzenie, szczególnie, że w domu mam książek mnóstwo i trochę mało miejsca na dokupowanie kolejnych. Mam na oku ten czytnik: http://www.skapiec.pl/site/cat/3313/comp/8597145 Jest oczywiście tańsza wersja ale ten widzę,że ma podświetlanie z czego dobrze byłoby skorzystać na przykład po nocy. Czy ktoś z Was posiada ten czytnik? Jak opinie?

Gość gość
tablet z ekranem typu retina. czytnik bardzo słabe wsparcie dla książek w pdf, to główna wada, przeszkadza brak odpowiedniego powiększenia pdf

Gość gość
Ja mam Kindla ale tego Fire I jestem zadowolona jesli chodzi o dostep do ksiazek , napewno jest wygodniej, taniej itp. Natomiast teraz gdybym kupowala jeszcze raz to pewnie wybralabym ktoras wersje tego co autorka proponuje, bo moj to tez wersja tablet, a najzwyczajniej w swiecie nie uzywam tego, zreszta jako tablet sie nie sprawdza zbyt dobrze wg mnie, choc jakosc obrazu hd rewelacyjna. Kolezanka ma taki ze swiatlem I chwali bardzo.