Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

można odebrać list z poczty w ten sam dzień kiedy dostarczone zostało awizo?

Polecane posty

Gość gość

wyszłam na chwile do sklepu, przychodze a tam awizo w drzwiach i jest napisane, że list do odbioru jutro. Problem w tym że ja dziś w nocy muszę wyjechać i muszę ten list mieć ze sobą. Czy jak pójdę dziś to mi wydadzą?? I

Gość gość
jedynie gonić listonosza on ma przy sobie list i nie będzie do odbioru póki on tego nie zda na pozcie, a na poczcie muszą segregować, wprowadzać do systemu itede

Gość gość
u mnie było tak, że można było odebrać tego samego dnia, ale od 18-20.00

Gość gość
a dogonienie nie mam szans, a nie wiesz o której godzinie oni zdają i rejestrują te listy? Może jakby przyszła godzinę przed zamknięciem to daliby radę wydać?

Gość gość
Oni mogą nie mieć tego listu przed podanym terminem. U mnie zawsze odbiór jest po 18 i wcześniej nie dostanę, bo twierdzą, że nie mają go na poczcie.

dziwne, u mnie nigdy nie jest napisane ze do odbioru kolejnego dnia. Jest zawsze ze po godz 17 ale nawet jak ide o 15 to mi daja, znaja mnie i moze dlatego wydaja

Gość gość
Idź na pocztę i przedstaw sprawę, prosząc, by zadzwonili do listonosza, to może się uda dogadać, jeśli tylko trafisz na pomocną obsługę. Ja kiedyś trafiłam na bardzo pomocną panią, pomogła coś zapakować, bo się nie mieściło i pozwoliła wysłać, mimo że z 10 minut po zamknięciu było, więc tam też pracują ludzie - jest nadzieja ;)

Gość gość
no przecież list i tak będzie na poczcie po południu bo listonosz go przyniesie tylko nie będzie rozliczona pewnie ale nie znam się na tym.

Gość gość
muszę i tak iść dziś po ten list i mam tylko nadzieję że nie będa robić problemu :O

Gość wkurzony ...ier
Dnia 27.06.2014 o 12:33, Gość gość napisał:

Idź na pocztę i przedstaw sprawę, prosząc, by zadzwonili do listonosza, to może się uda dogadać, jeśli tylko trafisz na pomocną obsługę. Ja kiedyś trafiłam na bardzo pomocną panią, pomogła coś zapakować, bo się nie mieściło i pozwoliła wysłać, mimo że z 10 minut po zamknięciu było, więc tam też pracują ludzie - jest nadzieja 😉

to jestes z...a, bo zabierasz komus jego czas prywatny za ktory mu nie placa i cie nie szanuje szmiro, mialas caly dzien