Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczek22

jestem kochanką

Polecane posty

Gość gość
Facet, ona pisze, że oprócz mięska trzeba mieć tez rozum, a u ciebie z tym marnie.

Gość gość
O co chod******ontaktach poza partnerskich człowieku. Łóżko jest tym elementem mózg ma mąż, a kochanek powinien mieć ciągle sztywnego :) To kobieta potrzebuje. Ma bajerę w domu.

Gość liza13
To chyba jestem jakaś nienormalna?bo nie wyobrażam sobie takiego układu bez rozmów, normalnych kontaktów. Samo rzniecie..sorry..to można mieć na gwizdniecie. Mózg to najseksowniejszy organ u mężczyzny, bez tego nie ma chemii,pożądania.

Gość gość
Iza moze napiszesz na maila którego tobie podalem

Gość gość
Rozmowa itd. jasne i trzeba. Możemy tak tu bez końca pisać słodkie wyniosłe słówka całe miesiące,ale czy o to chodzi.

Gość midnightoil55
Ona jest liza,naucz się czytać. A ty dziewczyno NIE PISZ do niego. To frustrat,od miesięcy tu siedzi i potrafi gadać tylko o d***e.

Gość nie podam jak mam stały nick
Masz na myśli tego od adresu krajewski.and@o2.pl ? całkowicie się zgadzam

Gość chciec to znaczy moc ona
Nie ma co się przed tym bronić....koleżanka zrozumie..też chciałabym mieć Kogoś takiego...chciałabym być kochanką?Powodzenia życzę

Gość chciec to znaczy moc ona
"mózg ma mąż, a kochanek powinien mieć ciągle sztywnego "bravo

Gość cukiereczek22
nie chodzi tylko o seks, bo z tym chłopakiem znamy się już od lat i ZAWSZE mamy o czym rozmawiać. codziennie do siebie dzwonimy i ejstesmy w stanie dyskutowac 2,5 godziny o każdej sprawie, o polityce, o ksiazkach i o życiu, o wszystkim. więc nie jest tak, że polecialam na kutasa a ona na łatwą cipkę na boku. po prostu w pewnym moemncie nas uderzyło to, co zawsze tlumilismy, bo jakoś nigdy się nie składało. wiecie jak to jest, żuycie wytycza różne ścieżki i postanowiliśmy w końcu wstąpić na wspólną, a że on jest w związku... myślicie, że nie mam wyrzutow sumienia? mam! i lubię jego dziewczynę. ale po prostu nie możemy nie być ze sobą. a chcę być na tyle humanitarna na ile się da, po co tamta ma cierpiec, niezawiniła niczemu.

Gość gość
Tez Chce byc

Gość onaona555
Również jestem kochanką, mężczyzny mlodszego o 15 lat. Oboje jesteśmy w związkach. Ja od ponad 20 lat,on od 4.Nasza relacja to jednak również wspólne spedzanie czasu,nie tylko sex.Spotykamy się zeby wypić kawę, zjeść obiad. Lubimy ze sobą rozmawiać.

Gość gość
Onaona ,mam 30 lat,oj chętnie bym się z toba zabawił. Odezwij się,nie pozalujesz