Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna i gruba

Polecane posty

Gość gość
Jaki on przystojny? Gdyby był przystojny nie śłiniłby się na samą myśl o świnkach :P

Gość gość
Wygraliscie załamałam się smutno mi:(

Gość gość
Widze go oczami wyobrazni

Gość gość
Czego tu żałować, znajdź sobie normalnego faceta... no chyba że planujesz przytyć drastycznie i nie chcesz być sama :D

>>>bronił loch zawzięcie, widać było że go jarają<<< Bronił też dziewczyn z małym biustem :D . Widocznie nie lubi, gdy CHAMSTWO nabija się z kogokolwiek .

Gość gość
spadaj grubasie

Gość gość
Faceci i tak po jednym razie udaja ze nie znaja takich grubasek bo ida z mnimi do łózka tylko dla eksperymentu:D

Gość gość
Autorko dlaczego trochę nie schudniesz? Jestes fajną kobietą , ale uwierz za dużo wazysz.

>>>Faceci i tak po jednym razie udaja ze nie znaja takich grubasek bo ida z mnimi do łózka tylko dla eksperymentu<<< Ja z jedną eksperymentowałem przez 4 lata :D , a potem eksperymentowałem dłuższy czas z pulchniejszą :D :D :D . x I dalej mam chęć na takie eksperymenty :D :D :D .

Gość gość szarik
i co pdbijasz etatowy zj***e!napisz cos z sensem bez podszywania sie!!!smierdzisz jak twoje tematy o stopach!

Gość gość
skro sam jesteś misio :D....

Gość niechciana 28
Jeżeli ta dziewczyna z foty jest piękna, to ja jestem bardzo piękna. A wiem że tak nie jest, jestem co najwyżej ładna i tyle, no i jestem chudsza od tej, ale wiadomo dla facetów i tak za gruba. Co ja gadam, jak ważyłam 20 kg mniej to mi jeden powiedział, że z taką wagą nikt mnie nie zechce poza 200kg grubasem a co dopiero teraz. :D Taki mamy klimat.

Gość gość
niechciana 28 dziś Dziewczyna ze zdjęcia ma na imię Ewa nie jest piękna ani z wyglądu, ani z charakteru. Nie zmienia to faktu, że doskonale potrafi "zrobić się" do zdjęcia i bardzo ładnie, a nawet seksownie na nich wychodzi. Nie wiem jak ty wyglądasz, ale wnioskując z twojego tekstu, twój charakterek również do pięknych nie należy. Co do wagi, to mój dobry kolega waży 130kg i całkiem sporo kobiet szuka jego towarzystwa. Tyle, że on ma dobrą budowę i kilkakrotnie reprezentował nasz kraj w międzynarodowych wydarzeniach sportowych. Tak więc waga nie jest jedynym wyróżnikiem atrakcyjności człowieka :).

Gość niechciana 28
No nie mam pięknego charakteru, ale zapewniam, że moja masa stanowi większy "odpychacz".

Gość gość
niechciana 28 dziś Dyskusja z tobą, to jak pokazywanie wyznawcy PiS-u, że te rządy nie są idealne :(. Zaprawdę powiadam ci :), przestań szukać problemów tam gdzie ich nie ma i spróbuj zlokalizować te prawdziwe :).

Gość Nie Adam
Lubie takie grube. Lubię lizać c**y i masować wielkie brzuchy. O tak. Ja sam mam dobrą sylwetkę ale lubię grube.

Gość gość
Był taki program modelka + size i większość uczestniczek mi się podobała bo mimo wagi miały figury klepsydry, wielki tyłek i piersi. Lepiej wygląda taka 110kg niż 70kg z piersiami A i zwałami tłuszcz na brzuchu.