Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapraszam do dyskusji_

Obiadki Sikorskiego za 1,5 tys. z publicznej kasy

Polecane posty

Gość Zapraszam do dyskusji_

A ja nie ma 600 zł., żeby wysłać dziecko na wakacje.

Gość gość
Dostali cudzy portfel w łapy to szaleja, tylko czym to się różni od pospolitej kradzieży?

Gość gość
cygara na kubie też kupował,dla swego szefa,za kasę ambasady,za twoją,moją,naszą krwawicę...

Gość gość
Chciałabym mieć taki monopol, zlotoweczka od każdego, to przecież tylko zlotoweczka, x 40 000 000. Tylko jakbys próbowała nawet zebrać dobrowolnie od każdego to by cie w ciupie zamknęli. Tym się różni władza państwowa od prywatnej. Tylko oni mogą sobie pozbierac

Gość gość
hm....mnie tylko zastanawia jedno...wydaje się Wam, że jak 'wymienicie' Tuska i jego ekipę na kogoś innego to TEN nowy będzie oszczędny, uczciwy, rzetelny i niezainteresowany własnym kontem a jedynie dobrem narodu??? wątpię..nie chodzi o to czy popieram PO czy bronię tego czy tamtego, wydaje mi się, że mamy w Polsce ogólnie kryzys UCZCIWOŚCI i moralności...afera ujawnia to co robią WSZYSCY , a tak się złożyło, że upublicznili wydatki PO..ciężko mi uwierzyć, że inni 'wpływowi' jadają skromniej i nie za nasze...taki mamy kraj..niestety tylko bijemy pianę ...czy to coś zmieni??

Gość gość
Pytanie jest, gdzie jest prokurator? Czy to nie jest juz zlodziejstwo?

Gość gość
A ja się pytam czy wszyscy ludzie to takie kanalie ? A może jak mówił Petelicki , uczciwy człowiek w sejmie jest taktowany jak indywiduum, jakiś szaleniec. Nie potakuje, ma własne zdanie trzeba go wysiodlac

Gość gość
władza rodzi przywileje a przywileje odgradzają od społeczeństwa i nie ma co się łudzić ,że inni bedą lepsi. Ostatni uczciwi co do kasy to chyba Gomułka i Kuroń

Gość gość
Ja jestem uczciwa, ale nie znam się na polityce. Nawet alkoholu nie podpijam szefowi a inni pracownicy tak

Gość gość
Dzisiaj pedofil klecha na tapecie, ciekawe co jeszcze wywleka żeby uciszyć ludzi

Gość gość
a temu czarnemu pederaście też przydało by się doopsko skopać porządnie...

Gość gość
mnie osobiscie juz wk******a ten caly swiat! zyja tylko bogaci przecietni musza sie dobrze starac aby zyc a biedni dobrze starac aby przezyc ! nigdy tak ch**jjjoowo nie bylo jak teraz ! kradna oszukuja nabijaja sobie kabze okradaja najbiedniejszych i nie ma na to zadnego prawa ! albo cos sie w koncu wydarzy na tym swiecie albo pozdychamy i nawet nie bedziemy wiedziec ze zylismy!

Gość gość
Jedno jest pewne, władze tracą kontrole nad przeciekami

Gość gość
a zeby ich wszystkich szlag trafil wreszcie !

Gość gość
Czy Sikorski to lachociąg ?

Gość gość
Ile było takich sPOtkań od 2007 roku? Podatnik za to zapłacił, (co według premiera Tuska było prywatnym spotkaniem) koszt kolacji w restauracji Amber Room w Pałacu Sobańskich w dniu 15 stycznia 2014 r. wyniósł 1352,25 zł. Kwota została zapłacona z budżetu MSZ. Następnym przykładem znanym nam dzięki ujawnionym nagranym taśmom to sprawa biesiady w restauracji „Sowa i Przyjaciele” kosztowała - 1500 PLN, kto zapłacił? Oczywiście, że podatnik zapłacono kartą NBP! Niejeden emeryt dawno przestał marzyć o takich miesięcznych dochodach... Czy my Polacy i podatnicy tak mamy rozumieć TANIE PAŃSTWO Donalda Tuska

Gość gość
Jak widzę tego debila to aż mną trzesie