Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespalam sie z nim i teraz

Polecane posty

Gość gość

poznalam go przez neta spotykalismy sie czesto zaiskrzylo miedzy nami dogadywalismy sie jak nigdy po prostu jakbysmy sie dopasowali ale potem byl 1 szy pocalunek potem nastepne namietne bylo super mowil ze szuka kogos na powaznie ze chce zalozyc rodzine itd ale ze chce to wszystko powoli te spotkania tylko ze taka byla chemia ze wyladowalismy ktoregos razu w lozku bylo cudownie ale na drugi dzien niby wszystko ok tak samo rozesmiany smsy tel ale nie wspominal o nastepnym spotkaniu teraz tyle minelo kupe czasu a on dzwoni pisze i mowi ze co do spotkania to sie zgadamy:/ nie wiem co sie stalo czyzby mu przeszlo? chcialam wzbdzic raz zazdrosc i mu cos napisalam ze z kim innym sie umowilam a on zamiast byc zazdrosnym to obrocil to w zart i ze dam rade zebym sie nie bala randki czy cos takiego noz kurde mi zalezy na nim nie mam pojecia co robic

Gość gość
bylas kiepska w lozku

Gość gość
no jak piszesz mu ,ze z kims sie umowilas chcac do niego startowac to jestes smieszna :D a co mial zrobic ? błagać zebys nie szła ?? speszył sie moze i tak napisał, Boze po cholere gierki ? teraz po ptakach .

Gość gość
mozliwe bo to byl moj 2 facet w zyciu ale myslalam ze bedzie bardziej we mnie zakochany po tym przeciez bylo cos miedzy nami

Gość gość
czar prysł gdy się rozebrałaś i mu fiutka tarmosiłaś kiepsko. faceci też czują, trzeba Ci trochę nabrać praktyki w seksie i w obciąganiu

Gość gość
ale to potem sprostowalam mowiac ze ide z kolezankami tylko ja nie widze zeby mnie tak jak przedtem traktowal jak dziewczyne tylko chyba kolezanke:( juznie pisze milych smsow

Gość gość
A ja myślę, że olał sprawę właśnie dlatego, że za szybko poszłaś z nim do łóżka... Niestety, ale jeśli facet szukał kobiety na poważnie i chce założyć rodzinę, to pewnie zniechęciło go to, że seks przyszedł za łatwo...:/

Gość gość
Co bym mogla mu napisac zeby sie w koncu dowiedziec na czym stoje o co chodzi miedzy nami bo nie wiem mam metlik w glowie

Gość gość
mogłaś się opić przed seksem. byłabyś śmielsza w łóżku. widocznie miał lepsze

Gość gość
poszlas z nim do lozka na pierwszej randce i myslisz ,ze na drugiej ci sie oswiadczy.

Gość gość
wiem zrobilam straszny blad:( ale czy moge to naprawic

Gość gość
ale to bylo wiele randek NIE poszlam znim od razu

Gość gość
coś narzekał w trakcie pod nosem , że zbyt lużna jestem. może to dlatego? jak myślicie?

Przykra sytuacja. Wiem,że jest Ci źle ale musisz się pogodzić z tym,ze prawdopodobnie jest to koniec. Gdyby chciał się z Tobą spotkać to zaproponowałby spotkanie. Pozostaje to przełknąć i żyć dalej. Znajdziesz kogoś lepszego.

Gość gość
ale moze cos mu napisac? wyjasnic bo ja nigdy tak nie robilam

Gość gość
kilka razy go brandzlowałam i dwa razy loda mu zrobiłam a do łóżka znim poszlam dopiero po dwuch tygodniach

Gość gość
jakby chciał to sam by coś napisał. albo chciał cię tylko zaliczyć albo nie pasujesz mu w łóżku.

Gość gość
nie ma zadnej roznicy czy od razu czy nie od razu... bylas kiepska + przejrzal Cie na wylot jaka jestes po... na trzezwo bez podniecenia przemyslal jak wygladasz, jaki masz zapach, co soba reprezentujesz, jakie masz zainteresowania, jaki masz sposob bycia, jaka osobowosc... i stwierdzil ze nic z tego nie bedzie

Gość gość
ile sie nie odzywa?

a czemu po prostu nie zaproponujesz mu spotkania? Po co te gierki? Zadzwoń normalnie i zaproponuj spotkanie.

Oj tam kiepska. Po prostu do siebie nie pasowali. Innemu na pewno będzie się podobała. Nie wyszło i tyle. I lepiej do niego nie pisz z pytaniem czemu nie chce się spotkać ponieważ nie ma co psuć sobie humoru. Olej sobie .

Gość gość
nie chce pytac sie kiedy sie spotkamy chce mu napisac ze za szybko "to " sie stalo

Gość gość
a co ci to da ,że mu tak napiszesz? wrócisz tym czas?

Gość gość
nie ale moze zrozumie ze nie poszlam jak ta pierwsza lepsza tylko dlatego ze zaczelo mi zalezec i wydawalo mi sie ze jemu tez

o matko, jeszcze go przepros, ze seks był :) Co wy z tym seksem, normalny facet raczej nie oleje laski bo sie z nim przespała. Jeśli chciał Cie tylko zaliczyć to przynajmniej już wiesz. A jeśli powód jest inny, to proponując mu spotkanie po prostu sie tego dowiesz. Nie bądź babą bawiąca sie w jakieś gierki tylko zadzwoń i się z nim spotkaj.

Gość gość
ale on nie wie kiedy pytalam juz

Gość gość
nie gadaj z nim w ogóle o seksie . nie dawaj mu dowodów,że ten seks był bo cię ośmieszy przed znajomymi jak łatwo cię zaliczyc

Gość gość
to wszystkim pasowałam a jemu nie pasuje??

Gość gość
teraz to po ptakach.daj se spokoj .jak sie nie odezwie przez 2 ,3 dni zadzwon do niego i zapytaj czemu sie nie odzywa.