Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa kolejny raz rząda od nas pieniędzy za to że mieszkamy "u niej"

Polecane posty

Gość gość

Tylko że dom ma być - jak ona umrze- mojego męża (jej syna). Do tego jesteśmy rodziną, pracuje TYLKO mąż bo ja nie mogę znaleźć pracy, więc ona CHCE PIENIĘDZY OD swojego syna...no proszę was....krew mnie zalewa, mąż się łamie aby jej płacić, ja zabraniam, a ona chodzi imówi że musi nam usługiwać, itd...

Gość gość
A w porządku jest,żeby matka utrzymywała dorosłego syna? Sami powinniście się dokładać bez proszenia.Ja jak mieszkałam jeszcze z mamą i miałam rentę po ojcu to oddawałam jej całą,żeby nie musiała mnie utrzymywać.Nie wstyd wam?

Gość gość
No i fajnie jest jak teściowa płaci podatek, prąd, wodę ,śmieci i co tam jest jeszcze bo przecież synek i synowa są młodzi i mają potrzeby:(

Gość gość
To chyba prowokacja? Uważasz, że teściowa ma sama płacić rachunki? Z jakiej racji skoro Wy też korzystacie i do tego Was jest dwoje a ona jedna więc siłą rzeczy korzystacie więcej ze wszystkiego. Jak się mieszka razem to jakieś koszty trzeba ponosić, nic nie ma za darmo. Pomyśl sobie że gdybyś wynajmowała to płacilibyście 1000zł albo w granicach tego obcej osobie a tutaj chodzi o mamę więc nie rozumiem twojej reakcji.

Gość gość
Moja mama utrzymuje mojego prawie 30 letniego brata.Szlag mnie już trafia na takiego pasożyta.

Gość gość
dom ma być - jak ona umrze- mojego męża (jej syna). xxx i ciekawe kto wtedy będzie płacił za was rachunki!

Gość gość
teściowa powinna od was zarządać żebyście pozakładali sobie osobne liczniki od wszystkiego i wtedy nie będzie musiała "rządać" (tego jej się należy od was) bo wszystko będzie czarne na białym ile macie do zapłaty. Kobito ile ty masz lat

Gość gość
"Ja jak mieszkałam jeszcze z mamą i miałam rentę po ojcu to oddawałam jej całą,żeby nie musiała mnie utrzymywać." Musiałaś być wtedy nieletnia, albo jeszcze sie uczyć. To ojciec nieboszczyk chciał/musiał cie utrzymywać, a rodzona matka nie????

Gość gość
to idź do roboty dziadówo jedna!!! nie wstyd ci u obcej kobiety w domu siedzieć na jej utrzymaniu leniu śmierdzący???

Gość gość
aż mi się udzieliła twoja dysortografia autorko... oczywiście pisze się "ŻĄDAĆ" !!!!!

Gość gość
"Ja jak mieszkałam jeszcze z mamą i miałam rentę po ojcu to oddawałam jej całą,żeby nie musiała mnie utrzymywać." Musiałaś być wtedy nieletnia, albo jeszcze sie uczyć. To ojciec nieboszczyk chciał/musiał cie utrzymywać, a rodzona matka nie???? A dlaczego matka rodzona miała mnie utrzymywać,skoro miałam 20 lat? Rentę miałam,bo się uczyłam,ale moja mama nie zarabiała wiele,a ja nie byłam już nastolatką.Szlag by trafił tę waszą roszczeniową postawę.

Gość gość
Teściowa to powinna cię wy/pier/do/lić z domu, nie za samo to że nie płacisz, ale za to co tu wypisujesz. Jej syn czyli twój mąż to chyba ułomny jakiś jest, bo normalny facet by się nie ożenił z taką niedorozwiniętą i chamską mongolicą :D Domyślam się że to prowo, ale jego jakość pozwala przypuszczać że nie odbiegasz bardzo od bohaterki tematu :D

Gość gość
"Szlag by trafił tę waszą roszczeniową postawę. " Szlag to by trafił wszystkie roszczeniowe qrwy tego świata!!! Moja córka studiuje i wynajmuje pokój. Pieniądze dostaje TYLKO ode mnie. Jak przyjeżdża na wakacje do domu, to matka każe jej płacić za media i czynsz. Widzisz analogię???

Gość gość
oooo! kundel!

Gość gość
ale prowo :O

Gość Amanda Tanned Soomers
Czekajcie, wsiedliście na autorkę, ale nikt nie zapytał, czy teściowa żąda pieniędzy na wynajem, czy za rachunki tylko. Jeśli za zużycie mediów to logiczne, że powinniście dzielić to na was wszystkich. Jeśli tak robicie, a dodatkowo żąda za to, że mieszkacie to już troszkę nie w porządku, zwłaszcza, że Ty nie pracujesz.

Ja też nie pracuję i w tej sytuacji uważam że obowiązkiem teściów jest wspierać mnie finansowo, tym bardziej że moi rodzice są biedni i nie mogą :-)

Gość gość
ja pierdziele zero wstydu, tez mam taką znajomą tylko ona pracuję oboje dobrze zarabiają siedzą na głowie teściowej bo niby ich nie stać na wynajem lub własne mieszkanie, a dziewczyna wygląda jak z wybiegu dzieciaka wychowuje jej teściowa a ta tylko lata miedzy solarium, kosmetyczką, fryzjerem, weekendowymi wyjazdami i zakupami, nauczyła się wykorzystywać wszystkich dookoła

Też na mnie wsiądziecie? Pomyślcie trochę zanim cos napiszecie.

Gość gość
Cze suka :classic_cool:

Gość gość
Jak można żądać pieniędzy od rodziny, nie chcecie aby rodzina mieszkała z wami to wypierdolcie rodzinę a nie domagacie się kasy. Materialne dziwki.

Ja też tak uważam, teściowa powinna nam płacić za nasze towarzystwo i się cieszyć że ma dla kogo gotować.

...dobrze wie że mam długie paznokcie i nie mogę takich rzeczy robić

Gość gość
I dawać na kino. I na kondomy dla syna. Chyba że chce żebym sie rozpleniła. Dosłownie ;)

Gość gość
To tak jak ja, moja tego nie rozumie że nie mogę płacić bo nie mam pracy i robić takich rzeczy jak sprzątanie czy gotowanie.