Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny pies zagryzł w Polsce kolejną bezbronną osobę psy to dzikie zwierzęta

Polecane posty

Gość gość
Wal się. Każdy inteligentny czlowiek wie , że nie tylko on ma miejsce w przyrodzie. Ale ty oczywiście nie wiesz co to znaczy.

Gość gość
Którzy moi idole, bo 3 wymieniłam? :D K***ą nie jestem, po prostu nie cierpię polaczków.

Gość gość
A po nic. Tak z ciekawości. Bo mie też pokarało bycie polaczkiem. I też uważam że polaczki to bydło nadające sie na mydło. Ale mydło do mycia świń. Ale niemcem to bym nie chciał być - to już lepiej tą świnią mytą mydłem z polaczków bym wolał być.

Gość gość
Twoi inteligentni idole którym ciągniesz pały za euro, strzelają do bezdomnych psów, więc jak to się ma do tego miejsca w przyrodzie tępa ruro? :D

Gość gość
Pokarało? Jaki problem, zrzekasz się obywatelstwa i wy/pier/da/lasz do nowoczesnej Europy, kto ci tego broni... parchu! :D

Gość gość
Ale u nas w Bolandii, to problem bezdomnych piesków i kotków to my załatwiamy bez strzelania. Samochodami sie te psie i kocie niemoty rozjeźdża. Przy okazji psi tłuszcz nam te qwniane polackie opony konserwuje.

Gość gość
dziś Niemką to wolałabym być niż Polką, ale to nie znaczy, że to moja ulubiona narodowość. Nie lubię ich, ale Polaków jeszcze bardziej. dziś Nikomu nie ciągnę pały, nie osądzaj mnie wg siebie. Niemcy nie są moimi idolami, bo ich nie lubię, ale podoba mi się, ze załatwili polaczków. dziś Właśnie za to rozjeżdżanie zwierząt nienawidzę Polaków. Sama bym ich rozjechała.

Gość gość
Do nowoczesnej eyropy? Wy/pir/dal/ać? Niemieckim parchom dopy lizać za posrane ojro z dopy wyrwane? Eee - to już wole polackie piesiunie rozjeżdżać dla konserwaci opon. I kotki żeby podwozie staremu fiatu nie odpadło :classic_cool:

Gość drzewoczereśniowe
Skoro Polaków do gazu chcesz wysłać, to rozumiem, że ty wraz z całą swoją rodziną będziesz pierwsza w kolejce...z tymi swoimi antypolskimi poglądami na ochotnika zapewne :D

Gość gość
dziś Oj w 1939 fajnie byś się zwijał w komorze gazowej. Chociaż i tak wystarczą ci twoje własne pierdy, by poczuć mikroklimat komory gazowej.

Gość gość
drzewoczereśniowe - Moja rodzina to jedyni Polacy, których nie nienawidzę. I chyba oczywiste, że samej siebie nie wysłałabym do komory gazowej, bo skoro nienawidze Polaków, to znaczy, że ja nie zachowuję się tak jak oni.

Gość gość
Bo nienawidzisz polaków za to że rozjeżdzają piesiunie? A niemiaszki do nich strzelają? No fajnie - ordnung must zain!

Gość drzewoczereśniowe
Ty też jesteś Polką....pisałaś, żeby wybić Polaków.

Gość gość
drzewoczereśniowe - przestań już ośmieszać. Ten kraj jest wystarczająco ośmieszony. Nie dokłądaj swojej polackiej głupoty. Plz.

Gość gość
drzewoczereśniowe - Ale ja nie zachowuję się tak jak polactwo.

Gość drzewoczereśniowe
Nie jestem Polką :P

Gość gość
I dlatego nie nadajesz sie do gazu tylko na drzewo. Zdrajców sie wiesza.

Gość gość
...ja się zachowuję jak rasowa niemra, żałuję że nie mam pistoletu, ulżyłabym bezdomnym pieseczkom