Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anenag1234

depresja poporodowa ??

Polecane posty

Hej mam 20 lat i miesięcznego synka.. jak urodziłam wszyscy sie odemnie odwrócili... zero kontaktu od znajomych przyjaciółki czuję się bardzo samotna chyba popadam w depresję .. nie wiem co robić .. ;/ nie będe sie nikomu narzucać smutas.gif Mieszkam na wsi ... cały dzien w domu z mamą chociaż ona mi została , chłopak za granicą ... cały czas chce mi sie płakać czuję sie taka opuszczona smutas.gif był ktoś w podobnej sytuacji ? betix dziś [19:17]

Gość gość
a znasz takie pojęcie jak antykoncepcja? zamiast ogarnąć się, pracę /studia to brałaś się za bzykanie i robienie dzieciaka, brawo wygrałaś życie

Gość gość
Powyższy komentarz jest głupi. Nie pomoże dziewczynie. Powinnaś się udać do psychologa/ psychoterapeuty i porozmawiać. On pomaga w takich sprawach. Psychoterapeuta leczy przez rozmowę. Jak masz wrażenie, że popadasz w depresję możesz udać się także don psychiatry. On oceni czy tak faktycznie jest. Do tego lekarza nie trzeba mieć skierowania. W internecie są tez dostępne różne testy na depresję, możesz się zorientować czy w ogóle jest coś u Ciebie na rzeczy, ale nie bierz ich strasznie do siebie. Diagnozę depresji może postawić tylko lekarz.