Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasz najgorszy prezent ślubny

Polecane posty

Gość gość

dawajcie!

Gość gość
cyfrowa fotoramka do wyswietlania zdjęć. Nie dość ze nie chciało mi sie tego instalować, "rozgryzać" jak to działa, nie mam miejsca na takie p*****ly, stoi toto i żre prąd. Schowałam do szuflady. Jak chce obejrzec zdjecia to wlaczam kompa lub otwieram album.

Gość gość
zegar jakiś drewnopodobny, z czymś ala kukułka. Na oko kosztował z 10-15zł w sklepie typu "grosik". Ale już nie o cenę chodzi a o jego jakość, która sprawiła, że schowaliśmy go do piwnicy bo jakoś głupio było nam go wyrzucić. 1,5 roku później się przeprowadzaliśmy i niestety wylądował w koszu, tzn przed koszem bo może "komuś się przyda" :P

Gość gość
używany komplet pościeli :/

Gość gość
podpaska w kopercie;/ to był dla nas wielki szok, ale wiemy kto to zrobił bo reszta kopert była oznaczona i z zawartoscią w środku, mało tego zrobili to ludzie z tych bogatszych

Gość gość
coo jak to podpaska????? nie wierze

Gość gość
no podpaska, z tym że przecież nie używana, włożyli żeby wydawało się jako gruba koperta.

Gość gość
nie przeciez domyślam się że nie używana.. ale to i tak szczyt... u nas w sumie nie było jakiegoś strasznego prezentu, jedynie rodzina - pięcioro osób, małżeństwo z 3 nastolatków dali nam 250 zł na dodatek to brat męza. i nie chodzi mi tu o pieniądze, bo nie jestem pazerna, ale wiem że ich stać więc nie wiem o co chodziło..

Gość gość
a najlepsze jest to ze z tą rodziną co dali nam właśnie podpaskę mielismy zawsze dobr kontakt, rzadki bo rzadki ale dobry, i tu takie coś, szczyt chamstwa było nam przykro, skoro nie chcieli dać mogli nie dać w cale niż wkładać podpaskę

Gość gość
my dostalismy w prezencie pobyc w hotelu w Paryzu ale niestety na miejscu okazalo sie ze pobyt byl tylko zarezerwowany a nie oplacony tak jak to dawajacy nam mowil.... wiec jeszcze musielismy sporo dolozyc do tego "prezentu"

Gość gość
o ja pitole ale pierdoły smutne to i nudne jak flaki z olejem

Gość gość
100 zl od pewnej pary, a zeby im sie to zwróciło to gosc wynosil wodke i dopraszal sie extra porcji ciasta, nie mialabym nic do tych 100zl( bo od innych dostalismy 200zl, na tyle ich stac, dobrze sie bawili) ale swoim zachowaniem przegial, zaluje,ze go zaprosilismy

Gość gość
a ja nie pamietam od kogo I ile I co dostalam.Byl to najpiekniejszy dzien w moim zyciu I to sie liczylo,nawet kasy nie liczylam ,zrobil to ktos za mnie :D

Gość gość
jakies uzywane talerze i kubki, pewnie odstały iles tam lat w domu az przyszedl czas dac to jako prezent komus innemu. nie trzymalam tego w domu, dalam to pewnej ubogiej rodzinie.

Gość gość
Ale syf , kogo zapraszacie na te wesela ? Współczuje :(

Gość gość
Jak to Podpaska? Moze wkładka higieniczna? Boszee co za naród , wstyd :(

Gość gość
Ale juz z tym Paryżem to chamstwo :o