Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przy dzisiejszych cenach mozna

Polecane posty

Gość gość

Dobrze zyc w Londynie majac £4,000 na pare???

Gość gość
przeżyjesz, ale bez luksusów

Gość gość
a co myślisz jak mówisz luksusy?

Gość gość
Serio? £4000 to kawalek kasy...

Gość gość
Easily. More than enough

Gość gość
4 tys funtow w PL to kupa kasy ale nie w UK jak zaplacisz za mieszkanie prad gaz wode i telwizje plus ubezpieka auta paliwo do pracy zarcie i podstawowe wydatki to wiesz co zostaje ? ano tyle zeby odlozyc rate na ciut lepsze auto za rok ,wakacje czy wymiane jakiegos grata w domu bo sie z***awszy albo za stary :) roznica pomiedzy PL jest tylko taka ,ze masz ta prace :) aaa zapomnialbym dostaje sie lepsza kase na dzieci i na tym te "zamozne" polaczyny przycinaja aby cos zaoszczedzic a dwa! mnoza sie jak kroliki albo jak turasy albo jak rumuni :) bo tak nalezy porownywac obecnie polakow na emigracji i tylko tych co sa na emigracji :) Bo Polak w Polsce to jeszcze w miare normalny czlowiek rozniacy sie od tych pasozytow niedoukow wyjezdzajacych :) Ich zycie ,tych przecietniakow z fabryk badz innych najtaniej oplacanych zawodow,nie rozni sie niczym od Polskiego :)

Gość gość
Bo Polak w Polsce to jeszcze w miare normalny czlowiek rozniacy sie od tych pasozytow niedoukow wyjezdzajacych xxx czyli wg ciebie sami wykształceni zostali tak? to, że pokupowali dyplomy nie znaczy, że coś wiedzą i potrafią niestety ci, co zostali nie mogą być pasożytami (co nie znaczy że mentalnie nie są) bo w Polsce nie ma żadnych zasiłków, za które da się żyć nie pracując mieszkam w UK i znam tam mnóstwo Polaków - i KAŻDY, podkreślam KAŻDY z nich pracuje!!! natomiast 3/4 moich znajomych mieszkających w Polsce NIE PRACUJE!!!

Gość gość
""" Bo Polak w Polsce to jeszcze w miare normalny czlowiek rozniacy sie od tych pasozytow niedoukow wyjezdzajacych usmiech.gif Ich zycie ,tych przecietniakow z fabryk badz innych najtaniej oplacanych zawodow,nie rozni sie niczym od Polskiego usmiech.gif"""""" mi nie przeszkadza że jestem przeciętna, pracuję uczciwie na swoje przeciętne życie, na mój przeciętny dom, przeciętny samochód jestem dumna z mojego przeciętnego życia a ty sobie możesz być tym jak cię nazwać? nadprzeciętnym? bogaczem,krezusem? dla wszystkich jest miejsce na ziemi, dla Ciebie też :D

Gość gość
dla wszystkich jest miejsce na ziemi, dla Ciebie też niestety...

Gość gość
"ość wczoraj dla wszystkich jest miejsce na ziemi, dla Ciebie też niestety..." czujesz się lepszy? a ja ci nie żałuję miejsca na świecie żyj sobie i pozwól żyć

Gość gość
Jakos nie wierze ze tyle macie :) Jestem tu juz 10 lat , jestem dobrym obserwatorem

Gość gość
nie wierzysz, że ludzie dużo zarabiają? to wyciągnij łeb z rynsztoka w jakim siedzisz i rozejrzyj się ponownie, tym razem dokładniej!

Gość gość
2000 na osobe w Londynie to duzo ?

Gość gość
"2000 na osobe w Londynie to duzo ?" To takie 1,500 zl w Polsce.