Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozluźnić relację z byłym kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Możecie podac jakieś pomysły? Nie sypiamy już razem, ale często się widujemy z racji wspólnej pracy. Chcę rozluźnić tę relację. On nadal do mnie dzwoni prywatnie, uważa chyba za swoją przyjaciółkę a tak nie jest. W robocie wypytuje mnie o życie osobiste i inne sprawy, które nie powinny go interesować. Mam już tego dosyć a nie chcę go obrazić.

Gość gość
mam cie juz dosc - daj mi spkuj prosze

Gość Pit_28_06
Jest zazdrosny, bo traktuje Cię nadal jako swoją (zdobycz, własność etc.).

Gość gość
Ale to już przeszłość. On ma zresztą dzieci i żonę i to nią powinien się interesować.

Gość gość
kiedy mu nadstawiałaś zada, nie troszczyłaś się o jego żonę i dzieci.

Gość gość
A z jakiej racji miałam się troszczyć? Przecież to nie ja jej ślubowałam przed ołtarzem.

Gość Pit_28_06
Historycznie może to przeszłość ale instynkt zdobywcy nie pozwala mu wypuścić Cię z rąk, nawet jeśli to tylko ręce wyobraźni.

Gość gość
Puszczalska szmata. Daje dupsko żonatemu, a potem jeszcze ma problem, że w ogóle się odzywa. Szmata, szmata, szmata. Jak facet wydupczy i zostawi to lament, drań! bydle! gnój! a jak kobita to "jest wyzwoloną kobietą". Kurwy zastane.

Gość gość
Nie irytuj się tak. Przecież go zostawiłam w imię dobra jego rodziny :)

Gość gość
Przebadaj się na HIV skoro tak każdemu dajesz. Pewnie chlamydia nie jedna się już trafiła, nie?

Gość gość
Akurat źle trafiłaś. To, że mieliśmy romans nie znaczy, że każdemu daję. Ale przebadać się nie zaszkodzi, bo nie wiadomo czy jego żona była zdrowa.

Gość Pit_28_06
Pytanie tylko, czy to, że to już koniec wiesz tylko Ty, czy on ma powody, żeby mieć nadzieję, że jest inaczej?

Gość gość
Myślę, że sprawa została jasno postawiona. Może on ma nadzieję jeszcze na coś więcej, choć niekoniecznie. Nie ukrywam też, że męczą mnie jego pytania czy kogoś mam , jak spędzam wakacje itp. A jego przyjaciółką też nie mam zamiaru zostać bo nie widzę w tym sensu. Wydawało mi się, że jak jest koniec to facet przestaje się w jakikolwiek sposób interesować.

Gość Pit_26_06
Czasem przestaje, a czasem nie. Jeśli nie, to zwykłe "koniec" nie wystarczy. Facetom trudniej przerwać, kiedy mają stały kontakt. Po seksie nigdy już nie jest tak samo.

Gość gość
Tzn? Myślałam, ze to raczej u kobiet po sexie nigdy nie jest tak samo a faceci podchodzą do tych spraw mniej emocjonalnie.

Gość gość
Ile on ma lat?Faceci zalicza i potem maja w dupie pewnie pyta z ciekawosci albo boi sie ze komus powiesz.

Gość Pit_28_06
Ci, którzy się nie zaangażują, to podchodzą zupełnie lekko i rzeczywiście seks nie ma większego znaczenia. Tam, gdzie było zaangażowanie może być inaczej. Może to też słaba dojrzałość emocjonalna, która nie pozwala się "odpiąć". Tak, czy inaczej powinnaś moim zdaniem unikać sytuacji, które nawet pozornie dają sugestię, ze jakaś bliskość nadal istnieje. Rozmowy o sprawach prywatnych dają w tej sytuacji taki pozór. Powinnaś się bardziej odsunąć.

Gość gość
Faceci traktuja kobiety jak wory na spermę,pewnie boi sie ze komus powie,albo złosliwie ja zaczepia pewnie nie moze zmiesc ze taki paszczur jak ona to przerwała

Gość gość
Pewnie zadna mu nie chce dac podstaw mu jakas atrakcyjna kolezanke i chetna to da Ci spokój.

Gość gość
Gośc - facet jest już grubo po 30tce. Pit dzięki za rady. Postaram się w jakiś sposób odsunąć od niego. Mam tylko wrażenie, że on być może chce zostać przyjacielem. Tylko dziwne jak dla mnie to trochę.

Gość Pit_28_06
Trudno mi uwierzyć w taką przyjaźń. To takie zakończenie na pół gwizdka i zawsze otwarcie na potencjalny seks - może to go trzyma?

Gość gość
Jestem osobą bardzo dyskretną , więc nie ma opcji bym komuś powiedziała. Zresztą On także już mógł się o tym przekonać, a więc nie sądzę aby się obawiał. Wielokrotnie widywałam jego żonę, więc miałam niejedną okazję. Tylko pytanie: w jakim celu? Nie mam powodów aby mu szkodzić, a poza tym nie leży to w moim charakterze. Atrakcyjnych kobiet nie muszę mu także podstawiać. On ma określone stanowisko i z racji swojej pracy spotyka się z takimi kobietami naprawdę bardzo często.

Gość gość
Dziecko idź spać, pogadamy za parę lat to może coś zrozumiesz.

Gość Pit_28_06
Jak będziesz chciała kiedyś jeszcze pogadać bez ryzyka wyzwisk, to napisz: artdu180@wp.pl

Gość gość
Dzięki Pit. Pozdrawiam.

Gość gość
Gościu no i znowu pudło. Facet jest tak zarobiony, że nie ma czasu się nudzić. Dobranoc :)

Gość gość
Dziecko ci powie, że ty juz jesteś z****** do kwadratu i raczej patologią z tym się musisz pogodzić :-) już normalnie mieć nigdy nie będziesz. Za późno na mądrości szmato.

Gość gość
Chwileczke to autorka nazwała mnie szmata to jakis zart:D?

Gość gość
Jak kogoś obrazasz to nie dziwne ze tak Cie nazywa

Gość Czer
Autorko On jest zakochany i sądzi ze nadal nalezysz do niego, stąd zainteresowanie z jego strony Twoim osobistym życiem. Pomyśl. Czemu teraz nagle Ci przeszkadza ten stan? Wcześniej było ok a dla jakiegoś konkretnego powodu skonczylas z romansem zamknęłas rozdział bo... Co jest teraz dla Ciebie docelowe? A jaki wcześniej był cel tego romansu? Dla niego wiadomo - chce Cie mieć w serduchu i przy sobie Jest opcja uciecia pepowiny ale na pewno nie przez delikatne cięcie tak jak chcesz to zrobić tak się nie da skoro wysyłasz mu inne sygnały a w środku inne uczucia masz