Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze najwieksze wpadki

Polecane posty

Gość gość

Moja była w sklepie z bielizną. Przymierzałam staniki kiedy wparowała moja młodsza siostra i zerwała tą zasłonkę . A to nie wszystko w sklepie z mamą i siostrą był chłopak , który mii się podoba . Myślałam że zapadnę się pod ziemię wszyscy mnie widzieli. Już nigdy nie postawiłam stopy w tym sklepie

Gość gość
Moja mama zgubiła klucze od bramu dobra 6 : 30 wlazłam na płot i spadłam centralne na ryj a sąsiadka obok mnie marta nic ci nie jest a ja nie a ona ojejku krew ci leci no ok będzie dobrze a ona potem...czemu skaczesz bo jakiś idiota ma nasze klucze sąsiadka ...aha...proszę mama zostawiała klucze u nas jak była na kawie prawie się zapadłam pod ziemię :(

Gość gość
jak maz mnie ruchal ze mialam nogi w gorze jak przy swiecy pozycji moja cipa pierdziala i bylo mi glupio i musielismy zmienic pozycje a on czego pierdzisz? ja ze to nie dupa to cipa noi bylo mi baaaaaaaardzo glupio za ta cipe

Gość gość
hmm np. byłam za granicą na kolonii i z koleżankami siedziałyśmy przy barze w naszym hotelu, i był tam taki przystojny barman, i mówiłyśmy na głos, jaki on przystojniak i ciacho i wgl ,później on do nas podszedł i powiedział 'cześć' ,takiego buraka strzeliłyśmy, bo myślałyśmy ,że on nie zna polskiego...