Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajcie spokoj z ta polityka

Polecane posty

Gość gość

i tak nic nie mozemy zmienic po co sie klocic

Gość gość
jasne, że możemy zmienić tych możemy zmienić DEAL Rozmowa zbacza na temat kandydatury Danuty Hübner. - To był skandaliczny pomysł ze starą komuszką - zagaja Rostowski. - Niesympatyczną - przyznaje Sikorski. Panowie zgodnie narzekają na swoją koleżankę. Przyznanie jej pierwszego miejsca na liście w Warszawie Rostowski nazywa skandalem. Po chwili powraca temat dealu. Język polski przeplata się z angielskim. S: Żebym zrozumiał dobrze - proponujesz taki deal, jeśli ci pomogę być na pierwszym miejscu na liście gdzieś. R: W Warszawie. S: W Warszawie. R: Gdzieś to ja mam zagwarantowane. S: W Warszawie. Tego ci nie mogę obiecać. R: Nie obiecasz mi, że to załatwisz. S: Ale mogę ci obiecać, że cię poprę. Wtedy ty mi nie będziesz właził w komisji? [dłuższa cisza] S: Deal? R: Deal. S: No dobra, to jesteśmy po słowie. R: Słucham? S: Jesteśmy po słowie.

Gość gość
daj juz spokoj PISUARKO nudna jestes

Gość gość
oj daj spokój POpaprańcze

Gość gość
idz spac katolicki pomiocie. ciagnac druta ksiedzu tylko umiesz

Gość gość
prosilam o spokoj ale kto czyta ze zrozumieniem?

Gość gość
a ponoć jest w Polsce wolność wyznaniowa ponoć... bo obecnie rządzi PO i jak sami mówią z taśmach hańby "polski nie ma" i samo PO to mówi

Gość gość
oni sie nie uspokoja to ich zycie albo im za to placa kto wie

Gość gość
od podpłacania pod stołem jak słychać na taśmach prawdy jest PO PO to samo dno i ściąga Polskę w dół

Gość gość
prosze isc spac, rano kosciolek i buty prezesa trzeba doczyscic

Gość gość
jedynie prześmiewanie ci pozostało cóż... taki jaki poziom prezentuje tusek taka i cała peowska sitwa taśmy prawdy powiedziały to czego nie mówi tusek w uprawianej propagandzie przeciw PiS wyszła prawda na jaw i śmierdzi

Gość gość
szook na jedną kolację dwóch kolesi z afery taśmowej wydało: 1352,25 zł a pensją minimalną tacy POpaprańcy ustalają na: 1240 zł netto czyli na rękę i to ma przeciętnej rodzinie wystarczyć na CAŁY MIESIĄĆ !!! wszystkie opłaty i wyżywienie i życie przez miesiąc w rządzie za nasze pieniądze przejadają na jednej kolacji !!! za nasze pieniądze PODATNIKÓW To jest rozbój w biały dzień !!!

Gość gość
PO = Przestępcza Organizacja