Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodko winna

Kolejna noc nie przespana...

Polecane posty

Gość durexnosexhahaha
dolnoslaskie

Gość slodko winna
A po grzbiecie:)

Gość durexnosexhahaha
Konica :D hahahaha ojjjeee brzuch mnie boli :D hahahha od smiacia od dzisiaj bedzie konica na oklep z ostrogami :D jak Twoj facet to wykona to mu wstazke uwiazemy razem ze slodka na ...ogonie :D ide drinka robic bo inaczej sie nie da :D tak wesolo !

Gość slodko winna
POsty mi znikają...Dziewczynki mam nadzieję, że pogawężymy jeszcze ale mam budzik na 6:20...mnie praca nie omija:) Życzę miłego poranka:)

Gość slodko winna
Tak się smieję, że mi oczy łzawią..nie chcę stąd iść...zostaję:)///durex? chcesz mnie na ogonie uwiązać??haha haa

Gość slodko winna
Wpadniesz Justyno z worami pod oczyma z niewyspania pomyślą, żę masz męża ogra/ ogiera???jako kkonica:):)

Gość durexnosexhahaha
pozdrawiam serdecznie ! udanego dnia zycze ! Justys ! pozdrow meza ;) udanej jazdy na oklep....z ostrogami zycze ;) dobrze ze jutro mam wolne Slodka ,nie przepracowuj sie :) papatki dziewczyny ,milo bylo choc wirtualnie poznac :)

Gość slodko winna
Justyna And Durex...dawno się tak nie pośmiałam...jak pomogę Panu w parku dłonią pomocną to będziecie pierwszymi jakie się o tym dowiedzą:)

Gość durexnosexhahaha
no czemu lecicie ze mna w konice ? :D ja tu juz pozegnanie wystosowalam oficjalne natrudzilam sie a .....one jaja sobie robia :D no ta zapomnialam ze to dzisiaj dzien uciskowych jaj :D OK jestem jakby co

Gość slodko winna
Dyrexnosex..Dzięki serdecznie fajnie, że z Nami byłaś..no i zapraszamy zawsze i wszędzie:) śpij dobrze:)

Gość slodko winna
a oczy zakryjemy...jajcami:) ha ha haaa

Gość durexnosexhahaha
durex? chcesz mnie na ogonie uwiązać??haha haa >>>>>>> nie ! :) ja tylko jako nagrode zobowiazalam nas dwie do zawiazania kokardy na ..."ogonie "meza Justyny za jazde na oklep z ostrogami :D Justyna jutro zapyta meza o jazde na oklep z ostrogami i zobaczymy jaka bedzie reakcja ;)

Gość slodko winna
Trzymajcie się/ nie puszczajcie. pa ap

Gość durexnosexhahaha
OK ;) paaaa spij w koncu dobrze :)

Gość slodko winna
durexnosex:) ok ok...jakieś ogony mi w głowie...Ok mnie już nie ma:)

Gość gość
Ja dalej spać nie moge. Ale zwierze wam sie! Chciałabym w przyszłości adoptować dziecko z CHIN.

Gość gość
zrobilabym z niego sporo chinskich dan

Gość gość
zrob pedale i spiiieeerddalaaj :) dobrej nocy

Gość slodko winna
Matko dziewczyny jak mnie łeb boli:):):D a zasnęłąm dopiero o 6.....od rana rżę jak szurnięta:):) Dzięki za mile spędzoną noc:) bez podtekstów proszę

Gość durexnosexhahaha
hejol ! ja dzisiaj objezdzilam kawalek sklepow a teraz siedze przy drink ;) slucham muzyczki ale ogolem jakos jeszcze nie zaskoczylam ;) Kobiety ,dzieki za mily wieczor dzisiaj juz chyba tyle nie wytrwam :D poki co zagladam od czasa do czasa ;) wesolutko wczoraj bylo moja mezczyzna pyta sie dzisiaj z czego tak rzalam o tej godzinie ...odpowiedzialam ,ze z konicy :D :D :D oczywista My wiemy o jaka konice kaman ;) buziole ! dziolchy !

AAA witaj koonico:) właśnie też zajrzałąm na forum i pacze i widze Nasza durexnosex :) wyspałas się Piękna?MNie dzisiaj się sąsiad z dołu pytał. czy aby mi czego nie brakuje, że tak po nocach łażę...(salon---- kuchnia dalej salon:) Ciekawe jak tam Justa...wzieła męża w "ostrygach":) Też piję...popadam w alkoholizm:)