Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodko winna

Kolejna noc nie przespana...

Polecane posty

Gość durexnosexhahaha
slodka -a gdzie Ty tak blisko podgladalas ? :D w tej sytuacji bym od razu zapytala czy Panu nie pomoc :D

Gość slodko winna
Kuźwa...zawsze, że to My Kobiety złe...nie chcemy dawać i takie tam..ale ewolucja zrobiła swoje i teraz My Baby mamy jaja...aż się smutno robi...

Gość slodko winna
justynajakogość...jajka może ibolą...ale zaciskają zęby bo duma im nie pozwala się przyznać:)

Gość durexnosexhahaha
juz nas chyba tu nie chca bo mi posty znikaja :O

Gość slodko winna
Jak facetami są nadzorujący rozmowę...to na pewno kasują...jeździmy po nich na maksa... A co do pomocy Panu z parku..może i bym pomogła...ale tak się przy tym trząsł , że bałabym się czy nie padnie "sztywny":)

Gość durexnosexhahaha
.jajka może ibolą...ale zaciskają zęby bo duma im nie pozwala się przyznaćusmiech.gif >>>>> mi sie wydaje ze oni wola ten ucisk jak sex z Kobieta w portkach ich cos posmyra pouciska i maja frajde z darmochy a zeby poderwac dziewczyne trzeba sie wykazac bynajmniej nie smyraniem jajek :D hahahha duma nie ma z tym nic wspolnego a odwaga a raczej jej brak ! :D

Gość durexnosexhahaha
.ale tak się przy tym trząsł , że bałabym się czy nie padnie "sztywny"usmiech.gif >>>>>>>> jak nie byl w wieku przedzawalowym to pewnie dalby rade :D powstac hahaha

Gość slodko winna
trzeba sie wykazac bynajmniej nie smyraniem jajek >>>>>>>>>> padłam ze smiechu.....a mi się wino skończyło...Jessssu całą butlę otrąbiłam...a teraz jakby to facet powiedział.."przyr*****abym Coś/ Kogoś"?:)

Gość durexnosexhahaha
powinni ustalic dziesiejszy dzien ,dniem smyraczy uciskowo jajkowych :D imieniem Roobin Hooda :D

Gość winna ona
Justynajakogość za to miałabyś okazję sobie popatrzeć...przez rajtuzy:):) ha ha ha A Co do tego czy by powstał Durexnosex:) pójdę jutro...a raczej dziś specialnie...jak będzie miał dalej "trzęsiawkę" to zaoferuję pomocną dłoń:)

Gość durexnosexhahaha
a teraz jakby to facet powiedział.."przyr*****abym Coś/ Kogoś"?usmiech.gif >>>>>>>>>>> z braku powyzszego "oreza" proponuje nura w kierunku whisky na poczatek ;) potem obaczymy na czym sie zakonczy :D pomysli sie i poklika

Gość slodko winna
slodko winna jestem a pisze winna ona...co mi się:) a więc Dziewczęta ogłaszamy dzień Robin Hooda..jajców w rajtuzach:)

Gość durexnosexhahaha
ogłaszamy dzień Robin Hooda..jajców w rajtuzach >>>>>>>>> 28.06.2014 gadzina 03.38 dzien faceta w rajtach :D

Gość slodko winna
A ja się niby napiłam a nie napiłam... muszę zrobić zapas w bareczku na takie babskie rozmowy:)

Ja mam brandy? Wystarczy? Mysle ze tak! Moj wstał do kibelka i pyta co tak rże. Mowie ze zawód zmieniłam. Dzisiaj jestem nieosiodłanym koniem jajka uciskowego haha

Gość durexnosexhahaha
Justyna !!! Where are you? nie spij zostaw meza jutro nadrobicie :D

Gość slodko winna
duerxnosex...Amen:) jak złoże kumplom życzenia w pracy z okazji tego dnia....achhh nie umiem doczekać się ich miny..czuję, że to będzie bezcenne:)

Gość slodko winna
Więc justynajako gość nie rżyj :) :)chociaż ja się zachodzę ze śmiechu:)

Gość durexnosexhahaha
Dzisiaj jestem nieosiodłanym koniem jajka uciskowego haha >>>>>>> koniem ? powiadasz ? Ty mu tylko mow o koniach :D hahahha jak cie osiodla i ostrogi zalozy skonczy sie smyranie i delikatne pieszczoty :D

Gość slodko winna
Dziewczęta...a tak zapytam skąd pochodzicie? mogą być województwa...jak chcecie być incognito:)

Gość slodko winna
Pochodzę ja...z podkarpacia...na początek:) cholera przejaśnia się:):)

Gość durexnosexhahaha
na oklep Justa na oklep :D najprzyjemniej ;)

Gość slodko winna
Konica? ha h ahahhh...ok nie ma...ale od dzisiaj admin wpisze w słownik:)