Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogja

Yoga dla aktywnych 40tek

Polecane posty

Gość Yogja

Dobiegłam 40tki. Mój organizm jest coraz mnij wydolny, przez to łape doły a dziś zaczełam pierwszą lekcje yogi z Basią Lipską Rewelacyjne ćwiczenia i rzeczywiscie po 15 minutach ma sie wrażenie jakby sie nabierało energii ;) Ćwiczenia pieknie kształtują sylwetkę, zwiększają metabolizm ale przede wszystkim uspokajają :) Zaczynam wstepny okres tygodniowych ćwiczeń być moze wykupię cały kurs yogi:)

Gość gość
I to wiesz już po jednych zajęciach ? Smiech

Gość gość
joga jest niebezpieczna https://www.youtube.com/watch?v=KMI1EF_akb8 Ostatnio rozmawiałem ze znajomą - chodziła na yogę m.in. dla lepszego samopoczucia oraz m.in. odchudzenia się. Powiedział, że po około 3 m-cach zaczęło jej tak odp..alać że marzła w nocy i miała jakieś lęki - teraz już nie chodzi na te zajęcia. Śmiała się jeszcze niedawno jak ją ostrzegałem, żeby uważała bo podobno "coś w tym jest" (sam nie mam doświadczenia z yogą, mam w doopie tego typu praktyki. Ostrzegam ale i potwierdzam - nie pchajcie siędo tego goowna.

Gość gość
Joga jest niebezpieczna tak samo jak magia i wróżbiarstwo , spirytyzm, wywoływanie duchów i wszelkie formy okultyzmu- magia biała i czarna tak samo jest niebezpieczna, uczęszczanie do magów i wróżek, makumba, voodoo, czary numerologia, kabała, horoskopy, tarot, joga, karty anielskie i inne formy wróżenia. Joga i wszystkie wyżej wymienione to jedno z narzędzi do komunikacji z demonami,do współdziałania z nimi- a są to praktyki naprawdę bardzo niebezpieczne!! Można stać się ich ofiarą,a skutki tego są zawsze opłakane

Gość gość
:D:D Jasne ciekawe czemu lidzie praktykujący yoge jako formę ćwiczeń sa pogoni i bardzo zrelaksowani?:P Jest wiele odmian yogi są to medytacja lub ćwiczenia...gamonie:P

Gość gość
ja też kiedyś miałam odlot na jodze, gdy po ciężkim tygodniu podczas relaksacji zasnęłam i nie mogli mnie dobudzić :-)

Gość gość
powiedz to guru od jogi to cie wyśmieje ze to tylko ćwiczenia kundalini i tak się obudzi

Gość gość
yoga jako cwiczenia fizyczne, to tylko rozciaganie mięśni i praca nad kręgosłupem . Filozofia to juz zupełnie inna sprawa. Do odpałów daleko . (cwicye ok 3lata)