Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mOJ FACET JEST SLABY W LOZKU, ZDRADZAM GO ZEBY DALEJ Z NIM BYC DLA JEGO DOBRA

Polecane posty

Gość gość

mILY, CZULY, INTELIGENTNY, OCZTANY, INDYWIDUALISTA, PRZEDSIEBIORCA, ZARABIA NIE WIEM ILE DOKLADNIE ALE COS KOLO 8-9 TYSIECY NA RTEKE MIESIECZNIE. W LOZKU NIESTETY MA NEDZNE 12 CM, KTORE NIE JEST W STANIE DAC MI ROZKOSZY I SPRAWIC BYM KRZYCZALA NA CALY GLOS JAK ON MNIE RZNIE ON MNIE NIE RZNIE, ON SIE KOCHA, SPSUZCZA SIE SZYBKO, MA MALEGO A CZESTO POTRZEBUJE VIAGRY, CHODZI PO NIA LEGALNIE DO UROLOGA, BO MA PROBLEMY Z CISNIENIEM ! POZA SFERA SEKSUALNA JEST IDEALNYM FACETTEM, HCE Z NIM BYC, ALE POTRZEBUJE BYC ZASPOKOJONA DLATEGO ZDRADZAM DO Z DWOMA KOLEGAMI I TO SPRAWIA, ZE MOGE DALEJ Z NIM BYC WIEM, ZE ON MNIE KOCHA I MOCNO BY PRZEZYWAL GDYBYM ODESZLA A TAK NIE ODEJDE, BO ZASPOKAJA MNIE KTO INNY CZY POSTEPUJE MORALNIE DOBRZE? RACZEJ NIE DO KONCA, ALE TAK ZLE TO TEZ NA PEWNO NIE, BO DZIEKI MOIM ZDRADOM ON MA SZCZESLIWY ZWIAZEK Z SUPER KOBIETKA :p A ZADNA INNA TEZ BY NIE CHCIALA GO Z JEGO MALYM PENISEM, JESTEM TEGO PEWNA

Gość gość
Jeśli związek między Wami ma być miłością, to nie możesz zadawać się z innymi facetami. Może trzeba uruchomić wyobraźnię i skupić się na tym, co można zrobić, by seks między Wami był satysfakcjonujący. W razie problemów, można pójść do seksuologa, do psychologa. Oddzielanie sfery seksualnej od reszty życia nie jest dobrym rozwiązaniem. Jeśli Twój chłopak Cię ani trochę nie pociąga, to jest większy problem. A jeśli Cię pociąga, to można popracować nad jakością seksu. Musisz wiedzieć o tym, że jeśli Twój chłopak się dowie, że zadajesz się z innymi facetami, a prędzej czy później to się pewnie wyda, to może być tragedia nie z tej ziemi. Pamiętaj też, że go oszukujesz i to w sprawach, które są dla niego z pewnością ważne. Musisz wybrać, czy chcesz być z nim i tylko z nim, czy też zakończyć ten związek i być z kimś innym. Seks to nie jest taka po prostu zabawka. Czasem kończy się ciążą, a to już bardzo poważna sprawa. Życzę powodzenie w podjęciu dobrej decyzji :)

Gość gość
To chyba dobrze, że Cię kocha a nie rżnie :)