Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać faceta przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Witam, wiem, że mam głupi problem ale proszę o jakieś poważne porady. Jakiś czas temu rozstałam się z facetem, co bardzo przeżyłam. Doskwiera mi samotność, chciałabym kogoś poznać ale nie mam gdzie. Wszyscy interesujący faceci zajęci. Postanowiłam założyć konto na portalu randkowym, nie wierząc że coś z tego będzie. Rzadko tam wchodzę, ale jakiś czas temu trafiłam na profil i zauroczyłam się w facecie od pierwszego spojrzenia :o Wiem, wiem, żałosne, ale on jest tak idealnie w moim typie.. Przepiękny jak dla mnie, chociaż wcale nie adonis. Ma coś takiego, że wzroku nie potrafię oderwać, do tego te same zainteresowania, muzyka, filmy itd Codziennie gapie się na jego zdjęcia :o (szczerze? myślę, że trochę mi odbiło przez brak faceta :p Chciałabym chociaż spróbować się z nim skontaktować, poderwać go ale nie wiem jak.. Wysyłanie oczek czy jakieś inne pierdoły to chyba zły pomysł. A co napisać? Pomóżcie, proszę...

Gość gość
napisz cokolwiek do niego i zobaczysz czy odpisz, a i nie wkręcaj się w coś czego nie ma , bo real jest całkowicie inny czasem

Gość gość
wiem, że się wkręcam ale to z samotności. Jak nie napiszę to będę żałować, a jak napisze i on nie odpisze? Długo mi zajęło zbieranie się po poprzednim związku, teraz świruje :o

Gość gość
ja bym w życiu do faceta pierwsza nie napisała.. "bawiłam się w to" kiedyś tam,zeby zobaczyć jak to jest na takim portalu,bez planów na,,, opisałam się na swoim profilu,i nie mogłam się opędzić od facetów a jakbym chciała odpisywać wszystkim to musiałbym wynająć chyba kogoś do pomocy :P