Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 28

A u nas dziś na obia jedzenie z McDonalda

Polecane posty

Gość gość 28

:D a co? Tyle się tu wczoraj naczytałam o tym mcdonaldzie i dzis jeszcze jakiś temat sie przewinął, że wysłałam męża po big maca:D I tak oto gotować nie będę, dziecko zje zestaw happy meal lub co sobie wybierze. Myślicie, że umrzemy od tego? Ostatni raz jedliśmy w macu jakieś 4 miesiące temu:P

Gość gość
współczuję

Gość MC Hammer
no nie,jak ostatni raz w marcu w macu,to nie ma sprawy,smacznego,bo na zdrowie to by obłuda była...

Gość gość
Pomijając to, że odpisuję w tym temacie, to olewka.

Gość gość
Myśle, ze napewno nic wam nie będzie. Endorfiny są równie potrzebne Oczywiście jezeli będziecie utrzymywać takie odstępy czasu wizyt w tym zakazanym miejscu. Smacznego

Gość gość 28
nie ma czego współczuć, nie muszę dzis gotować sprzątać po obiedzie:D Taki obiad to czasem wybawienie:D

Gość gość
Gość 28 Zginiesz marnie i skrętu kiszek dostaniesz ty matko nieodpowiedzialna ;) A tak na poważnie to smacznego :) my zaraz tez idziemy do maka z dziećmi i zapewne, jak to niektórzy pisza, wrocimy spasieni, z zepsutym i zębami i umrzemy wieczorem ;)

Gość gość
Zastanawiajace, kazdy mowi ze zarcie z maca syf, plastik, nikt tam sie nie stoluje.. a co niedziela full ludzi. Przekroj wiekowy 0-60 lat wiecie nie kazdego stac na restauracje co tydzien a na maca stac kazdego

Gość gość
No pewnie bo lepiej wydać 50 zł za jedzenie dla całej rodziny w Mc Donalds niż ugotować za tą samą kasę albo i mniejszą świetny i zdrowy obiad!

Gość gość
Tylko ze nie zawsze kobiecie w weekend chce stać się przy gwarach i woli ten czas poświęcić np na spacer.

Gość gość
To nic z tego spaceru nie ma skoro po Mc Donaldsie dodatkowe 500 kalorii co najmniej ;]

Gość gość
a to tylko Mc Donalds istnieje? sa restauracje z domowym jedzeniem, bary mleczne gdzie mozna zjeść smacznie i tanio

Gość gość
ja w tyg. nie mam czasu na gotowanie obiadow. wiec jadamy w barze obiady lub idziemy na kebaba. za to w wekeend uwielbiam gotowac. dzis zrobilam rosol, gulasz a na deser ciasto.

Gość gość
Te dodatkowe 500 można spalić kiedy dzieci już będą spaly ( o ile nie zejda z tego świata po obiedzie w maku) ;)

Gość gość
a ja bym wolała pizzę zrobić, ale w domowym piekarniku, albo mielone zrobić, kupić bułeczki i inne składniki i do piekarnika włożyć, lepsze by było a jak frytki - to polecam karbowane z Biedronki, garnek do frytek, olej i jest wyżerka fast fodoowa dla całej rodziny :-)

Gość gość
Ja gotuje w tygodniu a w weekend garnków nie tykam :) obiad w knajpie, mcdonaldzie, barze a ciasto i kawa w kawiarni :)

Gość gość
Dlatego teraz tyle grubych dzieci :(

Gość gość
A to dziwna teoria o grubych dzieciach. My jemy w weekendyna mmieście i ani moje dzieci ani ja ( 52 kilo przy 160 cm) ani maz nadwagi nie mamy.

Gość gość
To nie jest teoria, wystarczy sobie poczytać statystyki ...Polskie dzieci niestety są wysoko w czołówce najgrubszych

Gość gość
To moje dzieci,w takim razie, nie są statystyczne

Gość gość
Oessuu czemu na mnie krzyczycie ze lepiej. Za 50 zl domowy zdrowy obiad zrobic? Niz do maca isc? No lepiej ale co z tego skoro w macu ale weekendy tlumy?! Takie sa fakty czy wam sie to podoba czy nie i nic z tym nie zrobicie...

Gość gość
Wysoko czyli na ktorym miejscu? Konrety prosze a nie operujesz ogolnikami - jakie badania, na czyje zlecenie, kto przeprowadzal, kiedy, jaka byla grupa reprezentacyjna - w jakim wieku, z jakiego srodowiska itp Skoro piszesz ze qystarczy poczytac to zakladam ze czytalas

Gość gość
A u nas domowy obiad i ciasto. Trujcie się sami :)

Gość gość
a niektórzy musza jesc parówki z biedronki

Gość gość
Nie rozumiem jak ktoś moze jsc takie śmieciowe jedzenie blee W zyciu nie jadlam nic z McDOnalda bo na sam widok robi mi sie niedobrze .Jeszcze ludzie karmią tym dzieci a później ze maja nadwagę , trądzik i rozwalone wątroby w wieku nastu lat .

Gość gość
taa, niszczcie dziecku kubki smakowe tym syfem a potem zdziwieniem: moje dzieciaki nie lubią warzyw, hmm, dlaczego...

Gość gość
co tam raz na jais czas można. nic nie mam przeciwko, czasem tez tak robimy. a na kolacje dziś mamy kebaby no i co ,ze nie zdrowo.. raz na jakiś czas można. a dzieciaki pizze . i nie oznacza ze jestem zla matka.

Gość gość
jakie 500 kcal, zwykły zestaw, fryty, cola cheeseburger to prawie 1000 kcal :o

Gość gość
Olaboga ktoś raz na kilka miesięcy zje cos nie zdrowego to zaraz się rozchoruje, dostanie prochnicy, utyje do 100 kilo, a w najgorszym wypadku zejdzie z tego świata no straszne, straszne. Wezcie puknijcie cie z glowe i wracajcie do uprawiania swoich ogródków z super eko warzywami, chodowania kur wolnowybiegowych ( zwlaszcza te mieszkające w bloku) i świń karmionych eko pasza, wylegujacych się na lezakach. Robocie sobie sery z mleka krów i koz , oczywiście tych hodowanych przez was, a ja tymczasem za mowie pizzę i będę się cieszyć smakiem nie martwica o linie

Gość gość
a my dzisiaj u chińczyka obiad zaliczyliśmy. Też pewnie zejdziemy wszyscy w nocy z powodu jakiejś chińskiej choroby :)