Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cierpie na ludziowstręt, nienawidzę ludzi. Kto z was też ?

Polecane posty

Gość gość

99% ludzi mnie brzydzi

Gość gość
co ci oni zrobili?

Gość gość
ja też tak mam zwłaszcza stare mnie mierzą

Gość gość
*mierżą

Gość gość
Mnie brzydzi tylko jedna, jej osobowość. Poza tym, menele, brudasy, kłamstwo, pazerność i egoizm. Mądrości ludzi na temat tego czego sami nie przeżyli i ocena ludzi na podstawie tylko własnych doświadczeń.

Gość gość
ja nie lubie ludzi, większość to kretyni, egoiści i przypominają sobie o innych tylko wtedy gdy oczekują pomocy, przydałaby się jakaś wojna i selekcja naturalna żeby usunąć to ścierwo

Ja może nie tyle co nienawidzę ale większość mnie irytuje. Ale w sumie nic dziwnego, jakich ja tu gdzie mieszkam mogę spotkać ludzi: wstrętni sąsiedzi zajmujący się wiecznie zyciem innych jakby własnego nie mieli. W tym dużo ludzi starszych takich mega upierdliwych...o staroświeckich poglądach....bardzooo wierzących, co niedziela i każde święto w kościele a na co dzień tej wiary u nich nie widać....wszystko na pokaz. Dużo pijaków, co weekendy i nie tylko spędzają pod sklepem. A ich żonki w domach siedzą jak te sieroty...czy to można nazwać rodziną...chyba nie. Ludzie którzy zaczepiają dobrym słowem a tylko się odwrócisz to już Ci dupę obrabiają. Dookoła fałsz i prymitywizm. Tacy z którymi możesz jedynie pogadać o pierdołach poplotkowac na temat innych a jesli zechcesz podjąć normalny, poważny temat...o życiu...to jesteś uznawany za psychicznego. Z ludzmi w moim wieku dogadać się nie mogę, mamy zupełnie inne spojrzenie na życie. Nie lubię ludzi w tym miejscu gdzie mieszkam. Mała miejscowość gdzie każdy każdego zna...i taka mentalność....brzydzi mnie to.

Gość gość
selekcja naturalna powołala ich na świat, bo kobiety lecą na chamów i świnie i nadstawiają im cip/e

Gość gość
nie selekcja tylko dobór nieuku

Gość gość
nie zaprzeczasz?

Gość gość
nieważne czy się zgadzam. opisales dobór a nie selekcje