Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grube mamuśki

Polecane posty

Gość gość
Ja biegam od podstawówki (z początku dla zabicia czasu ) i bardzo to pokochałam to tak mnie trochę odrywa hahahaha no a z marchewkami to też bardzo dobry pomysł moje koleżanki tak te marchewki zawsze jadły hehe ;) ale ja jakoś nie umiem ich jeść są dla mnie za słodkie i chyba za dużo w dzieciństwie ich jadłam i mi sie znudziły :p

Gość gość
mój dzisiejszy jadłospis : - kiełbaska myśliwska z sosem ostrym i majonezem - 2 szklanki koktajlu truskawkowego ze słodzikiem i śmietaną 18 % - kotlet z serem żółtym - 4 plasterki boczku wędzonego Dziś był wazny dzień Ważenie i musze powiedzieć że jestem meeeeeeeeeeeega zadowolona Nie spodziewałam się tego co zobaczyłam Waga pokazała z 86,2 na 84 :-)))))) Kolejne ważenie w nst czwartek Mam nadzieje że zobaczę znowu kilo mniej Dziś wreszcie otrzymałam projekt balkonu Koszt duży ale się opłaca Całkowita powierzchnia będzie wynosiła ponad 9 m 2 :-)))) Prace mają zacząć się za miesiąc góra półtora Ewunia dziś coraz śmielej wstawała na nóżki Jestem z niej bardzo dumna :-)

Gość gość
Że też komuś się chce wypisywać takie bzdury ;)

Gość gość
dziś zjadłam : -6 plasterków boczku smażonych z jajkiem -200 gr malin z 4 słodzikami i śmietaną 18% -kiełbasa z musztardą i keczupem -5 plasterków boczku

Gość gość
dziś zjadłam : - kiełbaska i 1,5 jajka z masłem - 1 śledź z oleju z cebulką + 2 szt parówek z keczupem i musztardą - około 50 gr węglowodanów w suszonych śliwkach

Gość gość
Co ty masz obsesję na punkcie kiełbasy?! Codziennie tylko KIEŁBASKA i PARÓWECZKA :o a mężowi kiełbasę już oj****aś? :D

Gość gość
oto co dziś zjadłam : - jajecznica z 1 jajka na kiełbasce z masłem - śmietana 18 % duża i 250 gr malin + 3 słodziki - kiełbaska na ciepło odsmażona na maśle i keczup - 2 jajka w majonezie

Gość gość
bardzo duzo jesz ja jestem w 33 tyg ciazy i dzis zjadłam tak: mini bułeczka dan cake z odtłuszcoznym serem zółtym zupka kalafiorowe na chudej smietanie maliny mały pojemniczek n kolacje mini bułka z masłem czosnkowym ot i tyle, nie wiem jak mozna odchudzac sie tak wpieprzając :/ eh

Gość gość
oto co dziś zjadłam : - 1,5 jajka w majonezie - śmietana 18 % + 2 słodziki + maliny małe opakowanie - 6 patyczków rolowanego boczku z biedronki Ten boczek to strzał w 10 :-) jest smaczny i jutro dokupię sobie jeszcze ze 2 opakowania Ewunia nadal ćwiczy wstawanie Budowa balkonu zacznie się tylko jak papiery wrócą z urzędu Podobno można na to czekac nawet 3 - 4 tyg Trudno Poczekamy :-)Niemoge się doczekać az wreszcie posiedze i zrelaksuje się na swoim własnym ogromniastym balkonie :-) Z Tomkiem jest coraz lepiej Kryzys zażegnany Naprawde się kochamy pomimo upływającego czasu To już 14 albo 15 lat :-P Mam cudowną rodzine :-) Jutro wielki dzień Ważenie :-)

Gość gość
dziś był ważny dzień ważenie Waga pokazała z 84 kg na 83 kg !! :-) Kolejny kilogram w dół Jestem bardzo szczęśliwa Powoli realizuje swój cel i plan szczuplutkiej sylwetki Mój cel to tak około 64 kg W takim tempie chudniecia osiągnę go szybciej niż jak zaplanowałam do 20 listopada :-) Dziś zjadłam : - kawałek sera białego tłustego wędzonego - 2 kawałki żeberek z warzywkami w głębokim tłuszczu robionych

Gość gość
Oto mój dzisiejszy jadłospis : - 4 grube plasterki boczku w 1 jajku - żeberka z warzywami w głębokim tłuszczu - 20 gr węglowodanów w śliwkach

Gość gość
Prezcytalam :P wszytskie posty iwstweirdzam, ze nie macie pojecia o zdrowym odzywianiu. Niedlugo bedziecie mialy dupy jak betoniarki. STRASZNE. Jak mozna jesc parowke i mowic , ze sie odchudzacie.

Gość gość
przez ostatnie 3 tyg zmniejszył mi się i to mam nadzieje że znacznie żołądek Mam nadzieje że ilość posiłków i ich objętość będę mogła odpowiednio zmniejszyć bądź utrzymać na dotychczasowym poziomie Bardzo mi zależy by mieć maxymalnie duży wpływ na moje tempo chudnięcia Mój cel jest dla mnie najważniejszy Jutro zaczynam plan 1000- 1200 kcl na dzień w posiłkach

Gość gość
A ja jestem mamą, ma 10 miesięczną córkę, mam 31 lat. W ciąży przybrałam na wadze 16 kg (z 57 skoczyło na 73 kg w 41.tygodniu). obecnie nadal ważę 5 kg więcej niż przed ciążą. dziś zjadłam : bułka razowa z serem pomidorem i szczypiorkiem, jogurt naturalny z malinami, kawa z mlekiem banan, arbuz domowa lasagne - średni kawałek 4 zwykle herbatniki do drugiej kawy orzechy włoskie surowa marchewka, pomidory

Gość gość
a ja - 10 piw -5 parówek z musztardą i majonezem - dwa schaby z kością i kapustą zasmażaną i ziemniakami - jajecznica z 5 jaj z boczkiem i cebulką - ziemniaki w koszulkach i maślanka - deser lodowy z bitą śmietaną a i dodam że ważę 48 kg hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
przy jakim wzroście te 48? i ile masz lat i czy rodizłaś?? bo ja (ta co ma 10 mies córkę) mam teraz nadal może aż 62 kg, ale wzrostu 168 a nie 158 cm ...

Gość gość
placuszek z mięskiem, paróweczka, kiełbaska, zakupki - cip,cip ciumkaczko

Gość gość
Wczoraj nie miałam czasu napisać jak planuje się odchudzić Oto 2 część mojej sagi odchudzanka - Śniadanie : 250 - 300 kcl - Obiad : 500 kcl - Kolacja : 250 - 300 kcl Przekąski : warzywa owoce soki Picie : herbata kawa z mlekiem bez cukru Oczywiści cola light i soki Aktywność : mam tyle biegania przy małej że sobie odpuszczam :-P Wieczorem podsumowanie ilości kcl zjedzonych, ważenie w czwartek z rana.

Gość gość
oto moje dzisiejsze podsumowanko : - Śniadanie : kromka z wędliną i ogórkiem - Przekąska : ser biały z brzoskwinią, rządek czekolady z orzechami, 3 jabłka - Obiad : ryba z pomidorem i ogórkiem - Kolacja : kromka z wędliną RAZEM NIESTETY 1400 KLC Jutro chcę zmieścić się w 1200 Było dziś mega gorąco w cieniu 38 st MASAKRA

Gość gość2
grube też maja swój urok i niezle się bzykaja

Gość gość
macie racje przytyć tyle kilo to przesada,ja też roztyłam się w ciąży. Przytyłam 26kg. Zniszczyłam sobie skóre, mam rozstępy i to wszystko na własne życzenie. Nie potrafiłam się ograniczyć i bardzo tego żałuje . Kobiety w ciąży uważajcie ! Ciąża to tylko 9 miesięcy , a jak zniszczycie sobie ciało to na całe życie !!!

Gość gość
mój dzisiejszy jadłospis: - śniadanko : kromka z wedliną - przekąski : 1 biszkopt, brzoskwinia, jabłko, śliwki - obiad : zupa kalafiorkowa - kolacja : do 300 klc i na dziś będzie 1200 klc

Gość gość
- śniadanie : kromka z pastellą i wędliną - przekąski : winogrona - obiad : sałatka z sosem koperkowo ziołowym i cukinia bez panierki - kolacja : jeszcze nie wiem ?

Gość gość
moj dzisiejszy jadlospis: sniadanie: * owsianka na mleku z lyzeczka miodu paroma rodzynkami polowka jablka i odrobina cynamonu 2sniadanie: *2 brzoskwinie obiad: * pstrag z foli z ziemniakami i fasolka szparagowa podwieczorek: *ciabatta z maslem i tunczykiem, pomidor, ogorek kolacja jeszcze nie wiem ale chyba jakies mieso z czyms .

Gość gość
wpis wyezej jest moj. i nie jestem gruba mamuska

Gość gość
- kolacja : kromka z pastellą i wedliną i duży jogurt i finito

Gość gość
- kromka z polędwicą PYCHA - sałatka z tuńczykiem w sosie koperkowo-ziołowym z grzankami z 1 kromki -winogrono - kolacja ? jeszcze nie wiem

Gość gość
Mój dzisiejszy jadłospis : - dwa jajka z majonezem i 2 plasterkami mielonki - pstrąg łososiowaty z majonezem i ostrym sosem - 2 małe jabłuszka - 4 kabanoski cieńkie ostre od Kani Pycha

Gość gość
wp*****lają jak pawiany i mają być szczupłe, czy wam odbiło,

Gość gość
mój dzisiejszy jadłospis : - dwa jajka w majonezie z szynką - 4 kabanoski ostre PYCHA - i coś jeszcze ale jeszcze nie wiem co Waga pięknie leci w dół W czwartek będzie ważenie ale już widze że będzie sukces :-) Boże dziękuje ci za dr Kwaśniewskiego !!!!!