Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJAMALASUNIA

MOJA SUCZKA CHYBA UMIERA :(:(MADY Z ODBYTU :(

Polecane posty

Gość MOJAMALASUNIA

MOJA SUCZKA MA 4 LATA KILKA DNI TEMU URODZILA SZCZENIAKI ALE WSZYSTKIE NIESTETY UMARLY :(:(:( BYLO ICH AZ 12 :( OD WCZORAJ Z SUCZKI ODBYTU WYPADAJA MADY!!!TAK MADY!! MALE BIALE GLISTY :( DO TEGO SUCZKA LEDWO CHODZILA I BARDZO SCHUDLA:( DZIS ZAWIOZLAM JA DO WETERYNARZA MUSIALA ZOSTAC NA OBSERWACJI MUSZA WSZYSTKO SPRAWDZIC ITP CZY KTOS MIAL KIEDYS PODOBNA SYTULACJE I JAK SIE ZAKONCZYLA??? TAK SIE BOJE O SUNIE :( I JESZCZE JEDNO CZY TYMI ROBAKAMI /MADAMI MOZNA SIE JAKOS ZARAZIC? DODAM ZE SUCZKA MA KOJEC NA DWORZE I TAM WIDZIALAM TEZ TE MADY:/ CZY MAM TO JAKOS ODKAZIC???? PROSZE O RADY BARDZO PROSZE!!!!!

Gość MOJAMALASUNIA
nikt nie pomoze?????????????

Gość gość
najwidoczniej pies jest zarobaczony, pewnie nie dostawał tabletek na odrobaczenie i stąd taki efekt.

Gość MOJAMALASUNIA
sucza dostala przed porodem tabletki na pchly i robaki ale u weta dowiedzialam sie ze te wszystkie tabletki nic nie pomagaja psiak zostanie teraz odrobaczony itp u weta o ile przezyje :( te mady sypaly sie z niej po 10-15 sztuk:(:/:/:/ bleee to bylo okropne!!!

Gość MOJAMALASUNIA
myslicie ze ona ma jeszcze szanse na przezycie po czyms takim? i czy moja rodzina moze byc zarazona tymi madami??????

Gość gość
mady? o ile pamiętam to mada, to rodzaj gleby... cóż nic nie trwa wiecznie.

Gość MOJAMALASUNIA
lekarz powiedzial ze to mady takie jak po trupach chodza:/:/:/ ja myslalam ze to po prostu psie robaki ale to sa mady male biale glisty na oko z 1.5-2 cm mialy

Gość gość
Jest szansa że wszystko będzie dobrze. My kupilismy kiedyś szczeniaka pinczerka miniaturki. Był maleńki i strasznie zarobaczywiony. Byłam w szoku że z tak małego ciałka wychodzą takie ilości robali. Niektore były tak długie jak sam piesek. Walka trwała długa ale się udało. Psiak żył 16 lat (odszedł kilka miesiecy temu).

Gość gość
jeśli jest u weta to powinno być dobrze, ale nazbyt zadbana nie była, co?

Gość MOJAMALASUNIA
dziekuje za pocieszenie mam nadzieje ze z tego wyjdzie p.s suczka byla zadbana po prostu nie chodzilam z nia do weta aby ja odrobaczac tylko robilam to na wlasna reke niestety:( psiak ma super kojec i wybieg jest dobrze karmiona specjalnym jedzeniem dla psow i wogole tylko zawalilam sprawe z tym odrobaczeniem a teraz tak sie o nia boje:( moja kochana madra sunia:(buuu napisz co i jak jak sie cos dowiem... pozdrawiam

Gość trixxpixi
moja suczka też jest zadbana,ale przez własną nieuwagę zapomniałam pójść do weta na wyciskanie gruczołów a ona biedna tak w nocy się lizała że wylizała dziurę , miała okropny stan zapalny nacierpiała się przez moją głupotę napisz co z twoją suczką

Gość MOJAMALASUNIA
witam suczka czuje sie juz dobrze u weta dostawala antybiotyki miala rane w brzuchu i dlatego te robaki suczka juz je i pije wlasnie maz po nia pojechal dzis wychodzi do domku :) juz sie nie moge doczekac jej zobaczyc:) dzieki za odpowiedzi itp :) jeszcze napisze co i jak:) Pozdrawiam