Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammiś

Seks na 8 randce.

Polecane posty

Gość kammiś

Hej! Piszę z pewnym problemem - tak wyszło, przespałam się z facetem, z którym spotykam się od krótkiego czasu. Mam wrażenie że to za wcześnie. Wróciliśmy po imprezie, nie byliśmy mocno pijani, był czuły, delikatny, nawet rano... ale jednak dyskomfort pozostał. Teraz się martwię, że on myśli, że jestem łatwa, a nigdy nie zdarzyło mi się chodzić z kimś do łóżka po tak krótkiej znajomości... Co o tym sądzicie? Co dalej powinnam zrobić?

Gość kammiś
Bo są 2 opcje: 1. albo mnie oleje 2. albo będzie chciał się ze mną dalej spotykać... i co wtedy? sypiać z nim już normalnie? czekać i potraktować ten seks jako "drobny wypadek"?

Gość gość
8 randka to nie tak szybko. niektóre lalki idą po 3 :P

Gość kammiś
A może powinnam z nim porozmawiać? Że to było za szybko, że przepraszam, czy jak?

Gość kammiś
???

Gość gość
mają ludzie problemy ... :O

Gość gość
Jeśli tak czujesz, to możesz porozmawiać z nim o tym, ale chyba ci się podobało, także nie przeżywaj niepotrzebnie, jemu zapewne też.

Gość kammiś
Wszystko było ok, ale... nie znamy się za dobrze. 7 spotkań przed to nie tak dużo. Mało o sobie wiemy itd.

Gość gość
teraz tak jest

Gość gość
w tam, ósma randka :) ja poszłam z facetem do hotelu po godzinie od poznania. Dziś jesteśmy małżeństwem z 12-letnim stażem i dwójką dzieci :)

Seks po 8 randce... za wcześnie zdecydowanie. Według mnie :) Ale to ja. Dla mnie jest to już forma czułości, bliskości po kilku miesiącach znajomości. Powiedz mu co myślisz :classic_cool:

Gość kammiś
Marcepanierka, dla mnie właśnie też. W tym problem. Ale ja już jestem zakochana, trochę wypiłam (a mam słabą głowę), podczas całowania, pieszczot, mówiłam sobie w głowie: "jeszcze troszkę i koniec" i wyszło jak wyszło...

Gość kammiś
Czyli co? Rozmowa? Jakoś mi tak głupio zacząć temat... Dzwonił przed chwilą, pytał jak mi dzień minął. Powiedziałam, że wszystko ok. Jakoś tak obojgu nam było niezręcznie... :(

Gość kammiś
Napisałam smsa, że chciałabym się spotkać i pogadać. Oddzwonił i pytał, czy coś się stało. Powiedziałam, że nie, umówiliśmy się na jutro. Tylko co ja mam mu właściwie powiedzieć?